to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:14 | 04.07.2017

Πολιτική

Π. Ρήγας σε Ν.Δ.: Είστε ακροδεξιά παραφυάδα που ακολουθεί τον Άδ. Γεωργιάδη (βίντεο)

«Είστε ακροδεξιά παραφυάδα που ακολουθεί τον Άδ. Γεωργιάδη» κατήγγειλε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας απευθυνόμενος στη Ν.Δ.


«Είστε ακροδεξιά παραφυάδα που ακολουθεί τον Άδ. Γεωργιάδη» κατήγγειλε ο Πάνος Ρήγας απευθυνόμενος στη Ν.Δ.  το πρωί στον ΑΝΤ1.

Αναφερόμενος στη στάση της ΝΔ χθες στη Βουλή κατά τη προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία, ο Πάνος Ρήγας είπε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε τη συζήτηση για να κάνει σόου, καθώς δεν έχει γραμμή και στρατηγική σαν κόμμα από τιη στιγμή που έχουν χάσει στα παντα. Αναφερόμενος στα περί Αριστεράς και τρομοκρατίας, ο γ.γ. της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι:«Δεν γίνεται να παραχαράσσουμε την ιστορία, να δυπάρχει εμφυλιακή ρητορία  και να λέμε ότι ήταν η Αριστερά που ευθύνεται για την τρομοκρατία. Να μη θυμίσω τι είχε γίνει επί δεξιάς και δεξιάς αντίληψης τα προηγούμενα χρόνια, με τον Μπελογιάννη και με μια σειρά ανθρώπων που ήταν στις φυλακές και δολοφονήθηκαν ή αργότερα με τον Τεμπονέρα».

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προσπαθώντας να αποδόσει την ευθύνη στη Δικαιοσύνη της εποχής, με τον Πάνο Ρήγα να του επισημαίνει ότι «εκτίθεται». «Τα δικαστήρια στη μετεμφυλιακή περίοδο ήταν στημένα και αυτό που έχω να πω είναι ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να αφαιρεί ζωή».

Σχολιάζοντας το μάζεμα των δηλώσεων του Κυρ. Μητσοτάκη περί ακροδεξιάς, ο Πάνος Ρήγας είπε ότι αναγκάστηκε να πει για τη Χρυσή Αυγή, εφόσον το είχε κάνει «γαργάρα» τις μέρες που ακολούθησαν τις δηλώσεις του στο Politico.

Όταν δε ο βουλευτής της ΝΔ σχολίασε το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσπής Αυγής, ήταν εκεί που ο Πάνος Ρήγας του επανέλαβε ότι εκτίθεται και κατήγγειλε ότι «είστε ακροδεξιά παραφυάδα που ακολουθεί τον Άδ. Γεωργιάδη».

Τέλος ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «αλλεργία στο κοινωνικό κράτος και στο Δημόσιο που επιδεικνύουν κάποιοι συνεπάγεται μια σαφή διαφορετική αντίληψη και αυτό έχει να κάνει με τα νέα μέτρα για να παραγραφούν τα χρέη των ανασφάλιστων ήταν ένα μόνο παράδειγμα από τα αποτελέσματα του ανάλγητου κράτους του νεοφιλελευθερισμού τα προηγούμενα χρόνια.

 ΑΥΓΗ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)