to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:36 | 25.06.2020

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Π. Πολάκης: Πρόβλημα θα υπήρχε αν ο Παππάς έκανε αυτά που ζητούσε ο Μιωνή (ηχητικό)

«Η Δεξιά με το παρακρατικό παρελθόν της δεν μπορεί να πάει σε εκλογές έχοντας ως αφήγημα το γελοίο επιχείρημα για το δήθεν παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ»


Πρόβλημα θα υπήρχε αν ο Παππάς έκανε αυτά που του ζητούσε ο Μιωνής και όχι γιατί τον συνάντησε, επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή τις ηχογραφημένες παρανόμως συνομιλίες του Σάμπυ Μιωνή με τον βουλευτή και τότε υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά οι οποίες κατατέθηκαν στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής και ουσιαστικά δεν αποδεικνύουν τίποτα παρά τις προσπάθειες της ΝΔ.

Στην Ευγενία Λουπάκη ο Π. Πολάκης τόνισε ότι όταν είσαι σε κυβερνητική θέση δυστυχώς ή ευτυχώς συναντάς και ανθρώπους που δεν πρέπει να συναντήσεις και σημείωσε ότι η Δεξιά με το παρακρατικό παρελθόν της δεν μπορεί να πάει σε εκλογές έχοντας ως αφήγημα το γελοίο επιχείρημα για το δήθεν παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ και αναρωτήθηκε ποιο θα είναι το θετικό αφήγημα της ΝΔ πχ τον Σεπτέμβρη όταν θα κλείσουν και οι όποιες τουριστικές επιχειρήσεις που συντηρούν κάποια απασχόληση με ό,τι έρθει. Ο ΣΥΡΙΖΑ τους περιμένει ακόμα και αν κάνουν άλμα στο κενό σημείωσε ο βουλευτής.

Ο πρώην υπουργός τόνισε ότι καταρρέει το αφήγημα περί της σκευωρίας του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου προς τη ΝΔ σχετικά με το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας NOVARTIS καθώς αποδεικνύεται ότι o άνδρας της Ράικου – η οποία ήταν για ενάμιση χρόνο η υπεύθυνη της Εισαγγελίας Διαφθοράς και αρμόδια για τη σχετική έρευνα – πήρε 1,7 εκατ. ευρώ χρεώνοντας το ελληνικό δημόσιο με ανύπαρκτους ασθενείς. Ενώ παράλληλα βγαίνει ότι ο Σταύρος Παπασταύρου, στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, πήρε γύρω 2,6 εκατ. ευρώ για την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ.

Ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε παράλληλα στην κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας καθώς η Νέα Δημοκρατία ξεχνάει τις όποιες δεσμεύσεις της για τη στήριξη του.

Επισήμανε ότι μπαίνουμε ήδη στο σπιράλ της φτώχειας και της ανεργίας των μικρομεσαίων και ζούμε σκηνές του 2012-2013 και οι καλοταϊσμένοι δημοσιογράφοι - καθώς ΜΜΕ πήραν συνολικά 70 εκατ. ευρώ και όχι 20 όπως λέγεται για την καμπάνια ενημέρωσης σχετικά με τον κορονοϊό  - «λιβανίζουν τον Μωυσή».

Η σκληρή πραγματικότητα που βιώνει ο κόσμος τα σαρώνει και τα διαλύσει όλα όσο και αν χτίζεις αφηγήματα στα δελτία των οκτώ επισήμανε ο βουλευτής.

Π.χ. στην Κρήτη, όπως είπε, αυτή τη στιγμή δεν κυκλοφορεί άνθρωπος, επισκέπτης από ξένη χώρα και υπάρχουν δυσκολίες και στον εσωτερικό τουρισμό λόγω και των αλλοπρόσαλλων μέτρων τα οποία λαμβάνουν, όπως το δωμάτιο καραντίνας, όπως εξήγησε, τονίζοντας «οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι δεν μπορώ να το πω αλλιώς».


2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)