to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:45 | 29.03.2022

Πολιτική

Π. Πολάκης: Πλεύρης - Γκάγκα υπεύθυνοι αν πάθουν κάτι η Σία Αναγνωστοπούλου και ο σύζυγός της

«Περιμένω να πάρουν τα χάπια paxlovid μέχρι το βράδυ!» τονίζει ο Παύλος Πολάκης και προσθέτει ότι ήδη νοσούν δυο μέρες με κορωνοϊό


Δημόσια παρέμβαση για να χορηγηθούν στη Σία Αναγνωστοπούλου και στον σύζυγό τους που νοσούν από κορωνοϊό το αντιικό χάπι paxlovid έκανε ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας ότι τόσο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ όσο και ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος έχουν απόλυτη ένδειξη να το πάρουν.

«Η απάντηση από την πλατφόρμα ήρθε αρνητική για τον κύριο Γιαννακόπουλο και για την Σία δεν έχει εγκριθεί ακόμα! Θανάση Πλεύρη και Μίνα Γκάγκα, σας καθιστώ προσωπικά υπεύθυνους εάν συμβεί το οτιδήποτε είτε στη Σία Αναγνωστόπουλου είτε στον σύζυγο της!» τονίζει ο Παύλος Πολάκης και προσθέτει:

«Περιμένω να πάρουν τα χάπια μέχρι το βράδυ! Ήδη νοσούν δυο μέρες και το χάπι πρέπει να χορηγείται μέχρι την 5η-6η μέρα από την έναρξη των συμπτωμάτων!».

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Αυτή τη στιγμή η συντρόφισσα Σία Αναγνωστόπουλου, βουλευτής Αχαΐας και ο σύζυγος της Παναγιώτης Γιαννακόπουλος της νοσούν από κορωνοϊό!

Από χθες έχουν μπει στην πλατφόρμα και έχουν κάνει αίτημα για χορήγηση του αντιικού χαπιού paxlovid το οποίο, υποτίθεται, από 28 Μαρτίου θα ήταν διαθέσιμο καθώς τα προμηθεύτηκε επιτέλους η Ελλάδα, 4 μήνες μετά από τότε που τα πήραν άλλες χώρες!

Και οι δυο τους έχουν απόλυτη ένδειξη να το πάρουν, καθώς ο κύριος Γιαννακόπουλος είναι 66 ετών με υποκείμενο νόσημα και η Σία έχει πρόσφατη τη γνωστή σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και έχει ανοσοκαταστολή!

Η απάντηση από την πλατφόρμα ήρθε αρνητική για τον κύριο Γιαννακόπουλο και για την Σία δεν έχει εγκριθεί ακόμα!

Θανάση Πλεύρη και Μίνα Γκάγκα, σας καθιστώ προσωπικά υπεύθυνους εάν συμβεί το οτιδήποτε είτε στη Σία Αναγνωστόπουλου είτε στον σύζυγο της!

Αλλάξτε τις ενδείξεις χορήγησης για το χάπι paxlovid  όπως τις είχατε για το χάπι της MERCK και όπως τις έχουν πλείστες άλλες χώρες!

Δεν είναι δυνατόν για το χάπι που είχε 30-40% δραστικότητα της MERCK να είχατε τα σωστά κριτήρια και για το χάπι Paxlovid που έχει 89% δραστικότητα να έχετε αντιεπιστημονικά σκληρύνει τις ενδείξεις και να το δικαιούνται λιγότεροι!

Είστε εγκληματίες αν δεν κάνετε αυτό που σας λέω!

Απλά θα επιβεβαιώσετε πως πήρατε ελάχιστη ποσότητα (λιγότερα από 2.500 ) και γι αυτό στενέψατε τις ενδείξεις μπας και φτάσουν!

Περιμένω να πάρουν τα χάπια μέχρι το βράδυ!

Ήδη νοσούν δυο μέρες και το χάπι πρέπει να χορηγείται μέχρι την 5η-6η μέρα από την έναρξη των συμπτωμάτων!»

ΥΓ Τα έγραψα προχθές και επιβεβαιώθηκαν για άλλη μία φορά πως θα συμβούν αυτά που περιέγραφα:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)