to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:50 | 11.01.2016

Πολιτική

Π. Πολάκης: Ό,τι μίζες δεν παίρνω εγώ, τις παίρνουν κάτι "Πρώτα Φλέμματα"

Σκληρή απάντηση στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που άφηνε υπόνοιες για ευνοϊκή μεταχείριση ξαδέρφης του δίνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.


«Ό,τι μίζες δεν παίρνω εγώ, τις παίρνουν κάτι ΠΡΩΤΑ ΦΛΕΜΜΑΤΑ για να κάνουν ανθρωποφαγία σε τραγικά περιστατικά, προσπαθώντας να χτυπήσουν εμένα μπας και διασωθούν οι χρηματοδότες τους από αυτά που έρχονται μέσα από τις αλλαγές στην Υγεία», αναφέρει ο Π. Πολάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

«ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ και να ρίξετε αξιοποιώντας το τραγικό περιστατικό του θανάτου της τετράχρονης στο Βενιζέλειο και τη σποραδική χρήση οπιοειδούς αναλγητικού από ένα άνθρωπο που έχει δύο σοβαρότατες νοσηλείες στη ζωή του, με πολυήμερη παραμονή σε ΜΕΘ και πάσχει από χρόνιο πόνο, λόγω των κακώσεων, ούτε αυτόν θα βγάλετε ναρκομανή ούτε εμένα "νονό" που συγκαλύπτει», προσθέτει ο αναπληρωτής υπουργός.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ό,τι μίζες δεν παίρνω εγώ, τις παίρνουν κάτι ΠΡΩΤΑ ΦΛΕΜΜΑΤΑ για να κάνουν ανθρωποφαγία σε τραγικά περιστατικά, προσπαθώντας να χτυπήσουν εμένα μπας και διασωθούν οι χρηματοδότες τους από αυτά που έρχονται μέσα από τις αλλαγές στην Υγεία.

Στην οικογένεια μου την ευρύτερη δεν έχουμε βγάλει ούτε λαμόγια, ούτε ληστές ,ούτε δολοφόνους, ούτε δοσίλογους, ούτε ναρκομανείς.

ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ τίμιους, αγνούς, αγωνιστές, μορφωμένους και εργατικούς.

Η αδερφοσύνη του πατέρα μου είχε πέντε στους εφτά με πτυχίο ΑΕΙ (τέσσερις δασκάλους και έναν καθηγητή), ξεκινώντας από μία φτωχή αγροτική οικογένεια των Σφακίων στα χρόνια της κατοχής.

Οι άλλοι δύο ήταν ο πατέρας μου και ο πατέρας της αναισθησιολόγου Βαγγελιώ Νεκταρίας Πολάκη και οι δύο αγρότες - κτηνοτρόφοι.

Τα 11 πρώτα ξαδέρφια που είμαστε η επόμενη γενιά είμαστε δύο γιατροί (εγώ και η Νεκταρία – Βαγγελιώ), δύο δάσκαλοι, ένας πολιτικός μηχανικός, ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός, ένας καθηγητής, ένας Α μηχανικός του εμπορικού ναυτικού, μία νοσηλεύτρια ΤΕΙ προϊσταμένη σε ΜΕΘ, ένας ψυκτικός από τεχνική σχολή, ένα στέλεχος τουριστικών επιχειρήσεων.

ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ και να ρίξετε αξιοποιώντας το τραγικό περιστατικό του θανάτου της τετράχρονης στο Βενιζέλειο και τη σποραδική χρήση οπιοειδούς αναλγητικού από ένα άνθρωπο που έχει δύο σοβαρότατες νοσηλείες στη ζωή του, με πολυήμερη παραμονή σε ΜΕΘ και πάσχει από χρόνιο πόνο, λόγω των κακώσεων, ούτε αυτόν θα βγάλετε ναρκομανή ούτε εμένα "νονό" που συγκαλύπτει.

Ό,τι πρέπει να γίνει ΘΑ γίνει. Ό,τι ευθύνη υπάρχει θα καταλογιστεί, όπως ο νόμος και η διαδικασία επιβάλλει.

Σε λίγο καιρό που θα βγουν ΠΟΛΛΑ στη φόρα από τα έργα και τις ημέρες των αφεντικών σας και χρηματοδοτών σας στον χώρο της Υγείας, θέλω να δω το πάθος που θα δείξετε για απόδοση δικαιοσύνης...

ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Παύλος Πολάκης».

 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)