to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:20 | 03.05.2019

Πολιτική

Π. Πολάκης: Ο κρητικός λαός έδωσε την καλύτερη απάντηση

"Ο λαός της Κρήτης θα δώσει την καλύτερη απάντηση σε όσους νομίζουν ότι "η χώρα θα επιστρέψει στα χέρια των γκάνγκστερ που τη λεηλάτησαν και τη χρεοκόπησαν"


"Ο λαός της Κρήτης θα δώσει την καλύτερη απάντηση σε όσους νομίζουν ότι "η χώρα θα επιστρέψει στα χέρια των γκάνγκστερ που τη λεηλάτησαν και τη χρεοκόπησαν". Αυτό δήλωσε στο περιθώριο της αποψινής εκδήλωσης της προοδευτικής Συμμαχίας ο Παύλος Πολακης, με τον ίδιο να εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον Βαγγέλη Μαρινακη.

" σε όλους εκείνους που νομίζουν ότι τα πρωτοσέλιδα του Μαρινακη είναι η κοινωνική πραγματικότητα"

" Κρήτη και προοδευτική συμμαχία πάνε μαζί. Η σημερινή περιοδεία στα μεγάλα έργα της Κρήτης που ολοκληρώνονται και η κατάληξη εδώ στο Χουδετσι, με αυτή την πολύ ζεστή εκδήλωση, είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους εκείνους που νομίζουν ότι τα πρωτοσέλιδα του Μαρινακη είναι η κοινωνική πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα η κοινωνική είναι εδώ. Η λαϊκή ανταπόκριση, ο δημοκρατικός λαός της Κρήτης, που έχει δώσει μάχες για πολλά χρόνια θα την ξαναδώσει την απάντηση, σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι η χώρα θα επιστρέψει στα χέρια των γκάνγκστερ που τη λεηλάτησαν και τη χρεοκόπησαν", τόνισε αρχικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ενώ συνεχίζοντας παρατήρησε ότι "δημιουργείται ένα ευρύ μέτωπο στο οποίο χωρούν όλοι οι προοδευτικοί, όλοι οι σοσιαλιστές, όλοι οι Αριστεροί, όλοι οι Οικολόγοι οι οποίοι χαράζουν έναν άλλο δρόμο στην Ευρώπη. Όχι την Ευρώπη των ακροδεξιών, αυτού του τέρατος που ξανασηκωνει κεφάλι λόγω των πολιτικών της γερμανικής λιτότητας".

Όπως ανέφερε ο κ. Πολακης, "χαράσσεται ένας δρόμος φιλίας, αλληλεγγύης των λαών, ανάπτυξης, διαφύλαξης των εργασιακών δικαιωμάτων, υπεράσπισης του κοινωνικού κράτους, της Υγείας και της Παιδείας. Αυτό είναι το πανευρωπαϊκό μήνυμα"'.

Τέλος υποστήριξε ότι "το σάπιο σύστημα της διαφθοράς, της οικογενειοκρατίας, των Panama papers και των οφ σορ, που χρεοκόπησε τη χώρα, επειδή βλέπει τον κίνδυνο πλέον, γιατί δεν είχε την ασυλία που είχε στο παρελθόν, βλέπει τη δικαιοσύνη να έχει αναπνεύσει, βλέπει τον κλοιό να σφίγγει, φωνάζει κι απειλεί. Βλέπει τον απογευματινό του ίσκιο και νομίζει πως είναι το μπόι του. Και νομίζει ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο και ότι θα του επιστρέψει να ξαναγυρίσει"

Πηγή: cretalive.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)