to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:22 | 25.06.2020

Πολιτική

Π. Πέρκα: Όταν το σύστημα ενοχλείται αντιδρά (βίντεο)

«Η ΝΔ είχε την παράνομη ηχογράφηση στη διάθεσή της και επέλεξε αυτή την χρονική στιγμή να το διαρρεύσει»


Η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα συμμετείχε σήμερα 25.06, στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ:

Παρόλη τη συντονισμένη προσπάθεια των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ και του Βουλευτή της ΝΔ κ. Μαρκόπουλου, να αποπροσανατολίσουν την συζήτηση και να διακόπτουν  συνεχώς την κ. Πέρκα, η κ. Πέρκα απάντησε πολύ δυναμικά «ξέρω σε πιο κανάλι και σε ποια εκπομπή έχω έρθει και θα τοποθετηθώ σε αυτά που με ρωτάτε, αρκεί να με αφήσετε να μιλήσω..». Ενώ τα κύρια θέματα της επικαιρότητας είναι τα 20 εκ. ευρώ της λίστας Πέτσα και η άρνηση της Κυβέρνησης να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα αντίστοιχα ποσά ώστε να ενημερωθεί η Αντιπολίτευση και ο ελληνικός λαός που πήγαν αυτά τα χρήματα και με ποια κριτήρια. Επίσης τα 2.6 εκ. του κ. Παπασταύρου, όπου η διαδρομή του χρήματος καταλήγει στον κ. Σαμαρά, το 1.7 εκ. του συζύγου της κ. Ράϊκου από το σκάνδαλο Novartis. Σε αυτήν ακριβώς τη συγκυρία, δίνεται στη δημοσιότητα το σχετικό υλικό της παράνομης ηχογράφησης της συνομιλίας του κ. Παπά, ώστε να αλλάξει η agenda του δημόσιου διαλόγου και να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη. Αυτά είναι πολύ ανησυχητικά σημάδια. Όταν το σύστημα ενοχλείται αντιδρά.  Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή λόγω των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας, και ακριβώς αυτή τη στιγμή εμφανίζεται το σχετικό υλικό του κ. Μιωνή. Άλλωστε ο κ. Πλεύρης πριν δυο μήνες στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής έκανε ερωτήσεις από το παραποιημένο υλικό της συνομιλίας, σύμφωνα με τον κ. Παππά. Προκύπτει επομένως ότι η ΝΔ είχε την παράνομη ηχογράφηση στη διάθεσή της και επέλεξε αυτή την χρονική στιγμή να το διαρρεύσει.

Υπενθύμισε ότι στο ίδιο πάνελ σε παλαιότερη εκπομπή «ήσασταν έξαλλοι και συζητήσουμε που τάχα ο κ.Πολάκης είχε ηχογραφήσει τον κ. Στουρνάρα. Σήμερα κάνετε κεντρικό θέμα της πολιτικής συζήτησης το παράνομο υλικό της ηχογράφησης, και νομιμοποιείτε με αυτόν τον τρόπο την παράνομη ηχογράφηση.  Αναφορικά με την συνομιλία του κ. Παπά η κ. Πέρκα ανέφερε ότι ο ίδιος έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)