to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:02 | 24.06.2020

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Π. Πέρκα: Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει δικαιωθεί (ηχητικό)

Σε ενστάσεις και άλλα νόμιμα μέσα σκοπεύει να προχωρήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με το «μνημείο» που τοποθέτησαν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών οι «Δραμινοί Μακεδόνες» όπως δήλωσε στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4 και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά» η βουλεύτρια Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτη Πέρκα.


«Αλίμονο αν κάθε συλλογικότητα εκεί που έχει διαμαρτυρηθεί να πηγαίνει να στήνει και ένα ψευτομνημείο, φανταστείτε τι θα γινόταν στο Σύνταγμα ή στην πλατεία Αριστοτέλους» σχολίασε η κ. Πέρκα τονίζοντας στη συνέχεια ότι «η Συμφωνία των Πρεσπών έχει πάρει συγχαρητήρια από τη διεθνή κοινότητα, στη σημερινή συγκυρία έχει δικαιωθεί και πρέπει να ομολογήσουμε ότι και η δεύτερη κυβέρνηση που διαδέχθηκε τον ΣΥΡΙΖΑ την έχει υιοθετήσει».

«Το μνημείο διχάζει την τοπική κοινωνία και τον ελληνικό λαό και θα έπρεπε να μην έχει τοποθετηθεί ποτέ.  Νομίζω ότι αυτό πρέπει να λήξει, τέτοια μνημεία είναι ντροπή πια. Θα προχωρήσουμε και σε ενστάσεις και άλλα νόμιμα μέσα προκειμένου να φύγει αυτό το κατασκεύασμα από εκεί» ανέφερε στη συνέχεια η βουλεύτρια του ΣΥΡΖΑ.

Σε σχέση με την επιστολή της για το θέμα και τις επιθέσεις που δέχθηκε από ακροδεξιά site η κ. Πέρκα τόνισε ότι «χρειάζεται συσπείρωση όλου του δημοκρατικού κόσμου απέναντι σε τέτοια φαινόμενα, γιατί με κάθε ευκαιρία συσπειρώνονται και επιτίθενται όλοι μαζί διαδικτυακά».

Κληθείσα να σχολιάσει με την ιδιώτη της αναπληρώτριας τομεάρχη Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ τις κινήσεις του αρμόδιου υπουργείου η κ. Πέρκα διαπίστωσε ότι «είναι γενικότερη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας να σταματάει ότι ξεκίνησε από έργο του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από μερικά που τα υιοθετεί και τα παρουσιάζει και δικά της. Σε ότι αφορά τα έργα σε όλη τη χώρα έχει σταματήσει τα πάντα και καταργεί διαγωνισμούς».


2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)