to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:21 | 28.06.2021

Πολιτική

Π. Πέρκα για την εμβολιαστική καμπάνια: Χρειάζεται καθαρός λόγος και ορθολογικά μέτρα για να κερδηθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου

«Οι πολιτικοί αρχηγοί εμβολιάστηκαν πρώτοι, δίνουμε όλα τα στελέχη και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των υπόλοιπων κομμάτων το παράδειγμα. Ο Πρόεδρος και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουμε καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού δίνοντας το παράδειγμα» είπε η Αν. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Σε συνέντευξη της στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN η Βουλευτής Φλώρινας σχολίασε την επικαιρότητα σχετικά με την εμβολιαστική καμπάνια και το διαχωρισμό εμβολιασμένων και μη.

Η κ. Πέρκα τοποθετήθηκε ως εξής:

- Θα συμφωνήσω με την κ. Σπυράκη σε δύο θέματα. Το ένα είναι ότι ο εμβολιασμός πραγματικά είναι η μόνη λύση και το δεύτερο είναι το παράδειγμα των πολιτικών.

- Θα διαφωνήσω κάθετα με την κ. Σπυράκη που κάθεται και στέκεται σε μεμονωμένες περιπτώσεις με τις οποίες πραγματικά διαφωνούμε όλοι, αντί να πει ότι σύσσωμη η Αντιπολίτευση -πλην Ελληνικής Λύσης- είναι υπέρ του εμβολιασμού. Οι πολιτικοί αρχηγοί εμβολιάστηκαν πρώτοι, δίνουμε όλα τα στελέχη και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των υπόλοιπων κομμάτων το παράδειγμα. Ο Πρόεδρος και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουμε καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού δίνοντας το παράδειγμα.

- Το έχουν παραδεχτεί όλοι ότι υπάρχει μια αποτυχία στην Ελλάδα στο θέμα των εμβολιασμών. Χάθηκε η εμπιστοσύνη του πολίτη στην Πολιτεία.

- Οι πολίτες και η αντιπολίτευση στήριξαν και τήρησαν όλα τα μέτρα. Θυμηθείτε το πρώτο lockdown. Όταν όμως «σηκώνεις το χέρι» στη νεολαία, πάει ο άλλος να κατεβάσει τα σκουπίδια του και παίρνει πρόστιμο…όταν γίνονται όλα αυτά και ξαφνικά έχουμε αμφιλεγόμενα μέτρα κατά το άνοιγμα, τα οποία αλλάζαν κάθε βδομάδα…

- Το είχαμε επισημάνει στις πανδημικές κρίσεις ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία να είναι καθαρός ο λόγος, ορθολογικά τα μέτρα για να υπάρχει εμπιστοσύνη του κόσμου.

- Ο Υπουργός στην Μ. Βρετανία παραιτήθηκε όχι επειδή υπήρχε ροζ σκάνδαλο, αλλά επειδή δεν τήρησε τα μέτρα.

- Τα προνόμια των εμβολιασμένων και ο διαχωρισμός με τους ανεμβολίαστους είναι μια πρωτόγνωρη, δύσκολη και σοβαρή κουβέντα. Σε καμία περίπτωση, λέγοντας την προσωπική μου γνώμη, θεωρώ ότι αυτά τα μέτρα δεν μπορεί να είναι οριζόντια και έπειτα να αρχίσουμε τις ‘εξαιρέσεις’. Πρέπει να συζητήσουμε σοβαρά για τις ειδικές κατηγορίες.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)