«Μας αντιμετωπίζουν σαν αποικία, δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει η μισή κυβέρνηση στο Παρίσι και να γυρίζει άπρακτη διαπραγματευόμενη με τους υπαλλήλους των υπαλλήλων» δήλωσε ο Π. Λαφαζάνης υποστηρίζοντας ότι για άλλη μια φορά, «στο ίδιο έργο θεατές, η κυβέρνηση σέρνεται πίσω από τις απαιτήσεις της τρόικα». Συνέχισε ότι ενώ υποτίθεται ότι οδεύουμε σε ρήξη με την τρόικα 4 χρόνια, η κυβέρνηση επιδίδεται σε απίστευτη κωλοτούμπα άτακτης υποχώρησης σε όλες τις απαιτήσεις των δανειστών σε μια αδιέξοδη πορεία.

«Όμηρος» ο κ. Χαρδούβελης τι πάει να διαπραγματευτεί όταν παραδέχεται ότι δεν έχει δυνατότητα η Ελλάδα να διαχειριστεί μια κρίση με την τρόικα. «Όταν επιλέγετε το μονόδρομο ότι δεν μπορούμε να τα σπάσουμε με την τρόικα και δεν υπάρχει άλλη προοπτική για τη χώρα, θα σας παίξουν σαν την γάτα με το ποντίκι» υποστήριξε ο Π. Λαφαζάνης συμπληρώνοντας ότι «το θέαμα της κυβέρνησης ήταν θλιβερό, σας ταπεινώνουν, σας εξευτελίζουν».

Την πορεία της χώρας την καθορίζει ο ελληνικός λαός και όχι τα funds

«Την πορεία της χώρας την καθορίζει ο ελληνικός λαός και όχι τα funds, είμαστε μια ανεξάρτητη χώρα.» «Τα ίδια πράγματα που λέμε μέσα τα λέμε και έξω»  «Με κανέναν δεν διαπραγματεύτηκαν και γι' αυτό βλέπετε τις αντιδράσεις, ο κ. Γ. Σταθάκης και ο Γ. Μηλιός εξέθεσαν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες λέμε κάθε μέρα. Τα δύο mail από τις τράπεζες αυτό λένε.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος της Ν.Δ. Σ. Βούλτεψη και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπός κ. Ασημακοπούλου προσπάθησαν πάση θυσία να καλύψει την πανωλεθρία στις υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις στο Παρίσι εκμεταλλευόμενη πολιτικά το εύρημα του email στελέχους των αγορών που υποτίθεται ότι ήταν στη συνάντηση και του κ. Σταθάκη και Γ. Μηλιού και κυκλοφόρησε χθες διαδικτυακά από το Πρώτο Θέμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε το email καθώς το άτομο που το έστειλε δεν παρίστατο στη συνάντηση.