to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:57 | 19.07.2013

Πολιτική

Π. Λαφαζάνης: Εσείς μας γυρνάτε στην Ελλάδα του '50, η Αριστερά κοιτάζει μπροστά (βίντεο)

Η τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση για το νομοσχέδιο της ΝΕΡΙΤ



  

"Το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κι ο Θεός. Αν ψάχνετε τη βία ψάξτε στο δικό σας κόμμα και στην κυβέρνηση σας. Από μικρό παιδί θυμάμαι να ταυτίζετε τη βία με την Αριστερά και από μικρό παιδί θυμάμαι τη βία να είναι στους δικούς σας κύκλους", τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Όπως υπογράμμισε ο κ. Λαφαζάνης, ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το νοσοκομείο Αττικό για να μιλήσει με τους εργαζόμενους, συνοδευόμενος από 10 διμοιρίες των ΜΑΤ και είπε ότι οι εργαζόμενοι -σύμφωνα με την ανακοίνωση των ίδιων- δεν επιτέθηκαν στον υπουργό.

 

"Όλο και περισσότερο ταυτίζετε την καταγγελία και τη διαμαρτυρία με τη βία σας. Έτσι νομίζετε ότι θα αντιμετωπίσετε τη γενική κατακραυγή του κόσμου;" είπε χαρακτηριστικά.

 

Επίσης, αμφισβήτησε ότι ακούστηκαν συνθήματα όπως «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς» κατά του κ. Γεωργιάδη, σημειώνοντας ότι οι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν απέναντι στον υπουργό Υγείας και στις πολιτικές υγείας που ακολουθηθεί η κυβέρνηση.

 

"Ο κόσμος αγκομαχά και εσάς κόλλησε η βελόνα στο “ΕΑΜ-ΕΛΑΣ Μελιγαλάς”. Εμείς βλέπουμε την Ελλάδα του 21ου αιώνα που δεν θα έχει λιτότητα. Εσείς γυρνάτε την Ελλάδα στη δεκαετία του 1950, στέλνοντας τον κόσμο στην ανεργία και κατακρεουργώντας τα δικαιώματα του. Αυτά είναι βία, και εσείς μιλάτε για τον ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να στηρίξει πολιτική ανόρθωσης της χώρας", σημείωσε.

 

"Το νομοσχέδιο που φέρνετε είναι παράνομο και δεν έχει βάση. Το νομοσχέδιο είναι στον αέρα, δεν στέκεται.  Δεν είναι δυνατόν με την μειοψηφία της βουλής να παίρνετε αποφάσεις", είπε αναφερόμενος στο νομοσχέδιο.

 

"Δεν είναι μόνο προϊόν παράνομης διαδικασίας αλλά συνιστά και ένα έκτρωμα. Παραδίδετε την νέα τηλεόραση σε άγνωστα μεγάλα πολυεθνικά συμφέροντα που θα έχουν κυβερνοπολιτική δική σας κάλυψη", τόνισε, προσθέτοντας ότι "πάτε για μία τηλεόραση του προτεκτοράτου και της μπανανίας"

 

Πηγή: enikos.gr

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)