to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:47 | 21.09.2016

Πολιτική

Π. Κουρουμπλής για τηλεοπτικές άδειες: «Υστερα από 27 χρόνια κάποιοι κλήθηκαν να πληρώσουν...»

«Υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια να πέσει η κυβέρνηση .Αυτή είναι η όλη ουσία. Ή θα καταργηθεί η ιστορία των αδειοδοτήσεων γιατί κλήθηκαν επιτέλους στα 27 χρόνια κάποιοι να πληρώσουν ή θα πέσει η κυβέρνηση…», τόνισε μεταξύ άλλων ο Π. Κουρουμπλής μιλώντας στον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου


Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του Π. Κουρουμπλή

Στο ερώτημα αν κρίνει πετυχημένο τον τρόπο με τον οποίο έγινε η αδειοδότηση των τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών ο υπουργός Εσωτερικών απάντησε: «Ο τρόπος θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Ομως, γιατί δεν λέμε ότι υπάρχει μία διάταξη στις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος που λέει ότι αν αύριο διαπιστωθεί ότι ένας εκ των υπερθεματιστών έχει πρόβλημα, η πρώτη δόση συν τα 3 εκατ. της εγγύησης αυτά καταπίπτουν υπέρ του δημοσίου; Αυτό δεν το λένε και είναι πρόνοια του νόμου που προστατεύει το δημόσιο. Και σε τελική ανάλυση αν αποδειχθεί ότι κάποιος έχει προβλήματα θα πάμε στον επόμενο, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, αλλά θα έχει πάρει το Δημόσιο 18 εκατ. ευρώ». Και σημείωσε: «Οποιος αποδειχθεί ότι έχει πρόβλημα δεν θα περάσει αβρόχοις ποσί. Θα πληρώσει αρκετά εκατομμύρια».

Στην επισήμανση ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν αναγγελθεί θεματικές άδειες ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε: «Μόλις τελειώσει η ιστορία για την οποία συζητάμε νομίζω ότι θα μπούμε και στη διαδικασία αυτή». Στο ερώτημα αν εν τω μεταξύ έχουν κλείσει 1-2 κανάλια ο κ. Κουρουμπλής απάντησε: «Κοιτάξτε εγώ νομίζω ότι σε αυτό το διάστημα των 3 μηνών θα υπάρχουν εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Αυτή είναι η εκτίμησή μου».

(πηγή: real.gr)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)