to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:44 | 10.10.2014

Πολιτική

Π. Καμμένος στη Βουλή: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας μετά τις εκλογές

Με στόχο «τη διαγραφή του χρέους, τη βίαια μείωση της φορολογίας κάτω από τα επίπεδα των γειτονικών χωρών και τη διασφάλιση των εθνικών θεμάτων»


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, κατά τη συζήτηση στη Βουλή, κάλεσε τον Α. Σαμαρά να προχωρήσει στη «μία και μόνη εξεταστική» για το πως μπήκαμε στο μνημόνιο, μετά την αναφορά Βενιζέλου ότι «μας υπαγόρευσαν το πρόγραμμα». Κατηγόρησε για ψεύδη τον Μ. Βορίδη σε σχέση με το Ερρίκος Ντυνάν καθώς οι εργαζόμενοι έχουν εκδώσει δελτίο Τύπου με το οποίο διαψεύδουν τον υπουργό Υγείας. Κάλεσε τον πρωθυπουργό να απαντήσει προσωπικά για τα ψεύδη του υπουργού του. 

Απαρίθμησε χαριστικές ρυθμίσεις της συγκυβέρνησης για συγκεκριμένα συμφέροντα καθώς και επιδοτήσεις σε ημέτερους επιχειρηματίες, «οι οποίοι με άλλη κυβέρνηση, και σε περίπτωση που συμμετέχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».

Ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε δέσμιους της πολιτικής που οι ίδιοι έχουν υπογράψει τους Σαμαρά και Βενιζέλο και υπενθύμισε την Έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής για την κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα. Έριξε τα πυρά του στην υπερφορολόγηση των πολιτών και ειδικά στον αντισυνταγματικό ΕΝΦΙΑ. 

Αναφέρθηκε στα χρέη των δύο κομμάτων αλλά και στα χρέη των μεγάλων ομίλων ΜΜΕ και τόνισε ότι «αυτή η κυβέρνηση έχει τελειώσει» και η λύση είναι εκλογές και μετά τις εκλογές κυβέρνηση εθνικής ενότητας με στόχο «τη διαγραφή του χρέους, τη βίαια μείωση της φορολογίας κάτω από τα επίπεδα των γειτονικών χωρών και τη διασφάλιση των εθνικών θεμάτων, τη λύση του προβλήματος της "λαθρομετανάστευσης", την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)