to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:25 | 11.09.2017

Πολιτική

Π. Καμμένος: Επενδύσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε οικολογικές καταστροφές δεν τις χρειάζεται η χώρα (βίντεο)

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως εάν σεβαστούν τους κανόνες και πείσουν πως η επένδυση δεν θα επιβαρύνει περιβαλλοντικά και δεν θα κινδυνεύσει ο τουρισμός της Χαλκιδικής, ότι οι επιφανειακές εξορύξεις, η καταστροφή των δασών δεν θα υπάρξουν τότε θα ήμουν ευτυχής


 «Δεν είναι ευχάριστη η αποχώρηση της ElDorado από την Ελλάδα... Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως εάν σεβαστούν τους κανόνες και πείσουν πως η επένδυση δεν θα επιβαρύνει περιβαλλοντικά και δεν θα κινδυνεύσει ο τουρισμός της Χαλκιδικής, ότι οι επιφανειακές εξορύξεις, η καταστροφή των δασών δεν θα υπάρξουν τότε θα ήμουν ευτυχής... Χαρούμενος θα ήμουν πάρα πολύ εάν η εταιρεία επιβεβαίωνε πως δεν υπάρξει περιβαλλοντική καταστροφή για την περιοχή της Χαλκιδικής. Επενδύσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε οικολογικές καταστροφές δεν τις χρειάζεται η χώρα... Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει εάν τηρείται η νομοθεσία. Μακάρι να καθίσουν στο τραπέζι και να συνεχιστεί η επένδυση».

Αυτό ήταν το σχόλιο του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για την απόφαση της El Dorado να αναστείλει τις επενδύσεις της στην Ελλάδα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε επίσης πως στο παρελθόν ακουλουθήθηκαν πρακτικές «με "δώρα -χάντρες" στους ιθαγενείς, αγορά περιπολικών για την ΕΛΑΣ , εξαγορά τοπικού σταθμού για να πειστεί η τοπική κοινωνία, κ.α.».

«Δεν συνεργάζομαι με άκρα»

«Δεν συνεργάζομαι με άκρα», «δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να βρεθώ στον ίδιο χώρο άσκησης εξουσίας με τον κ. Βορίδη και τον κ. Γεωργιάδη» ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος επίσης, ενώ έφερε σε αντιδιαστολή την πολιτική της Ν.Δ. όταν ήταν επικεφαλής της ο κ. Μεϊμαράκης που ψήφισε τη συμφωνία με τους εταίρους μας για να βγούμε από τα μνημόνια.   

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)