to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Π. Καμμένος: Δεν ψηφίζουμε για ΠτΔ ακόμα κι αν είναι ο Καραμανλής

Σταθερός στη θέση του παραμένει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχετικά με το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.


«Δεν θα ψηφίσουμε Πρόεδρο ακόμα και αν είναι ο κ. Καραμανλής» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στον «Real Fm», «όχι επειδή δεν σεβόμαστε τον θεσμό, αλλά επειδή η πολιτική της κυβέρνησης είναι καταστροφική».

Και συμπλήρωσε: «Ότι αυτή τη στιγμή η αγορά έχει φτάσει κάτω από τα όριά της η πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης οδηγεί περεταίρω σε λουκέτα. Δεν γίνεται καμία ρύθμιση σε θέματα που αφορούν την επιβίωση των Ελλήνων και όσον αφορά την ανεργία, μεγαλώνει περισσότερο. Εμείς ως Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν θα διευκολύνουμε την κυβέρνηση να εκλέξει πρόεδρο, ακόμα και αν είναι ο Κώστας Καραμανλής».

«Τον ξεχωρίζουμε, ακόμα και όταν ο ίδιος κ. Καραμανλής στη Βουλή ψηφίζει μια κυβέρνηση που ο Πρωθυπουργός της στηρίζει τις απόψεις του κ. Στουρνάρα και της κυβέρνησης Παπανδρέου και όχι της δικής του. Στο όνομα ακόμα και του Καραμανλή εμείς δεν θα δώσουμε συνέχεια στην πορεία εξαθλίωσης των Ελλήνων. Δεν θα συναινέσουμε ποτέ», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχολίασε αρχικά ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είμαστε μπροστά σε πολιτικές εξελίξεις, όπως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι από την πλευρά της κυβέρνηση αποφεύγεται η οποιαδήποτε συζήτηση μπροστά τον πρόεδρο της Δημοκρατίας επί των Εθνικών θεμάτων».

Τέλος, επανέλαβε ότι «ο πρωθυπουργός αρνήθηκε σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να συζητήσουμε τα Εθνικά θέματα. Το να υπάρχει κατά μόνας συζήτηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος δεν μπορεί να πείσει την κυβέρνηση τουλάχιστον για τα Εθνικά θέματα να υπάρχει μια συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, νομίζω ότι είναι μόνο για το θεαθήναι και μόνο για να κάνουμε δηλώσεις κατά την έξοδό μας».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)