to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:46 | 28.12.2021

Πολιτική

«Όταν πουλάς τουρισμό, πρέπει να πουλάς υγειονομική ασφάλεια»: Διαρκής επίδειξη κυνισμού από τον Άδωνι

Aπαντώντας, με θυμό, σε παρατήρηση της δημοσιογράφου του Σκάι («άρα δεν θα ξαναπείτε για τελευταίο μίλι...»), ο υπ. Ανάπτυξης επαίνεσε την τότε δήλωση του πρωθυπουργού, γιατί «όταν πουλάς τουρισμό, πρέπει να πουλάς υγειονομική ασφάλεια» - Καλά έκανε τότε ο Μητσοτάκης, πρόσθεσε, γιατί ήρθαν τουρίστες, από τον τουρισμό ζουν χιλιάδες συμπολίτες και απ' αυτόν «σας πληρώνουν διαφημίσεις στον Σκάι για να κάνετε εκπομπή»!


Με την κυνική γλώσσα «της αγοράς» μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, εμφανιζόμενος σήμερα Τρίτη, το πρωί, στον Σκάι, όπου αφού χαρακτήρισε «ήπια» τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Θ. Πλεύρης, καθώς «θα πλήξουν λίγο» την εστίαση, αντέδρασε με το γνωστό οργίλο ύφος στην υπενθύμιση από τη δημοσιογράφο του καναλιού της δήλωσης του πρωθυπουργού περί «τελευταίου μιλίου» πριν το άτσαλο άνοιγμα του τουρισμού.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, υπερασπιζόμενος τον προϊστάμενό του, επικρότησε την τότε δήλωσή του πως «διανύουμε το τελευταίο μίλι» και με έμφαση στο ρήμα «πουλάω» είπε πως μια χώρα που «πουλάει» τουρισμό, πρέπει να «πουλάει» στους πελάτες του υγειονομική ασφάλεια. Γιατί, πρόσθεσε, «χιλιάδες άνθρωποι δούλεψαν στην Ελλάδα, κάναμε τζίρο, και πήγαμε καλά».

Και αποθεώνοντας τον κυνισμό του «κέρδος υπέρανω της υγείας», ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε, απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο: «Η δήλωση του Κ. Μητσοτάκη ήταν ολόσωστη τη στιγμή που το είπε, γιατί είμαστε μια τουριστική χώρα, απ' αυτό ζουν χιλιάδες συμπολίτες σας, σας πληρώνουν διαφημίσεις στον Σκάιγ για να κάνετε εκπομπή και πρέπει να σταματήσετε συνεχώς να θίγετε (;) τη χώρα»:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)