to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:37 | 10.04.2020

Πολιτική

Όταν ο Μπ. Παπαδημητρίου έλεγε «να κλείσουν και να γκρεμιστούν» τα δημόσια νοσοκομεία (βίντεο)

Του το υπενθύμισε στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης - Δείτε το σχετικό βίντεο και το ηχητικό από τότε που ο Μπ. Παπαδημητρίου μαζί με τον Άρη Πορτοσάλτε (φυσικά...) ξεσπάθωναν κατά του δημόσιου συστήματος υγείας


Μιλώντας στον Σκάι, ο Τρύφων Αλεξιάδης απευθύνθηκε στον παριστάμενο βουλευτή της ΝΔ, Μπ. Παπαδημητρίου, ρωτώντας τον αν επιμένει στις απόψεις που διατύπωνε περί κλεισίματος και γκρεμίσματος δημόσιων νοσοκομείων τον Μάιο του 2019. Ο ερωτώμενος ωστόσο, έσπευσε να διαβεβαιώσει πως... «ποτέ δεν υπήρχαν τέτοιες απόψεις»

Ωστόσο τα ηχητικά ντοκουμέντα υπάρχουν και, όπως θα δείτε στο βίντεο, διαψεύδουν απόλυτα τον Μπάμπη Παπαδημητρίου:

Τα λόγια που είχε πει και τώρα θέλει να ξεχάσει (ή να μην του τα υπενθυμίζουν δημόσια...) ο Μπ. Παπαδημητρίου

Στην ίδια εκπομπή, ο  Τρύφων Αλεξιάδης καταφέρθηκε ενάντια στις δεξιόστροφες νεοφιλελεύθερες πολιτικές στην Ευρώπη, που δείχνουν πως δεν έχουν καταλάβει τίποτα από την ύφεση και τη λιτότητα της προηγούμενης δεκαετίας που μας οδήγησαν στην οικονομική κρίση. Για τη χώρα μας, θεώρησε πολύ θετική τη συζήτηση για την αξιοποίηση του "μαξιλαριού", που άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζοντας παράλληλα τις πολιτικές και δημοσιογραφικές απόψεις της εποχής που κατέκριναν την προσπάθεια δημιουργίας του αποθεματικού. Η χρησιμοποίηση μέρους του όμως από το δημόσιο, είναι η γενναία παρέμβαση που χρειάζεται η αγορά για να κρατήσουμε όρθιους τους πολίτες και ζωντανές τις επιχειρήσεις, τόνισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)