to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:00 | 11.04.2020

Πολιτική

«Ως άλλη Μαρία Αντουανέτα»: Με κυνισμό απορρίπτει τη στήριξη της κοινωνίας ο τηλε-υπουργός της ΝΔ (βίντεο)

«Πόσο θα φάνε πια (σ.σ.: οι πολίτες), θα γίνουν 300 κιλά» χυδαιολόγησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, απορρίπτοντας το εμπροσθοβαρές πακέτο μέτρων, ύψους 26 δισ. ευρώ, που προτείνει η αξιωματική αντιπολίτευση - ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Γεωργιάδης με εξοργιστικό θράσος τους κοροϊδεύει, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, σε πανελλαδική μετάδοση»


Ακολουθεί, στο γνωστό χυδαίο ύφος, το «σχόλιο» Γεωργιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό BEST, εν μέσω πανδημίας και αγωνίας για το μέλλον, για την ανάγκη ρευστότητας και γενναίας στήριξης των εισοδημάτων, ενόψει της «επόμενης ημέρας»:

ΣΥΡΙΖΑ: Με εξοργιστικό θράσος κοροϊδεύει, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, εργαζόμενους και επαγγελματίες

Η εξοργιστική δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, που προστίθεται σε όλες τις προηγούμενες, προκάλεσε το αιχμηρό σχόλιο του Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ (11/4/20), ο οποίος τονίζει ότι όσο ο πρωθυπουργός διατηρεί τον Αδ. Γεωργιάδη στη θέση του (και μάλιστα «αρμόδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας μετά την πρωτοφανή κρίση»), «είναι αυτονόητο ότι συμφωνεί απόλυτα μαζί του»:

«Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι και επαγγελματίες αγωνιούν για το τι τους ξημερώνει με απολύσεις, μειώσεις μισθών ως και 50%, λουκέτα και για το πώς θα ανταποκριθούν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις που παραμένουν οι ίδιες στο τέλος του μήνα, όπως δόσεις δανείων, ενοίκια, λογαριασμοί, ο κ. Γεωργιάδης με εξοργιστικό θράσος τους κοροϊδεύει, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, σε πανελλαδική μετάδοση.

Γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και προκαλεί τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους ή βρίσκονται αποκλεισμένοι στα σπίτια τους χωρίς εισόδημα.

Και αναρωτιέται προκλητικά τι θα την κάνουν την άμεση ενίσχυση και τόνωση της ρευστότητας που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως λέει δεν μπορούν να κάνουν ταξίδια, ούτε να πάνε σε εστιατόρια.

Καταλήγει δε στο χυδαίο συμπέρασμα ότι οι πολίτες που μένουν σπίτι "θα γίνουν 300 κιλά"....

Κε Μητσοτάκη θαυμάστε τον άνθρωπο που έχετε χρίσει αρμόδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας μετά την πρωτοφανή κρίση.

Όσο βέβαια τον διατηρείτε στη θέση του, είναι αυτονόητο ότι συμφωνείτε απόλυτα μαζί του».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)