to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:32 | 08.05.2015

Πολιτική

Οργή των αγροτών εναντίον του Αντώνη Σαμαρά σε χωριό των Σερρών

Ο Αντ. Σαμαράς βρισκόταν σε περιοδεία στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές των Σερρών συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματός του.


Στις περιοχές Μαυροθάλασα και Πεθελινό, όμως σημειώθηκαν και επεισόδια με αγρότες, που διαμαρτύρονταν γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση είχε καθυστερήσει να τους δώσει τις αποζημιώσεις για τη χαλαζόπτωση του Ιουνίου του 2014. "Είσαι αλήτης, ήρθαμε στην Κηφισιά να σε δούμε κι εσύ μας έπνιξες στα χημικά", του φώναζαν μεταξύ άλλων εναντίον του πρώην πρωθυπουργού. Οι αγρότες επιυτέθηκαν φραστικά, υποστηρίζοντας ότι είχαν ζητήσει να δουν τον πρώην πρωθυπουργό αλλά ΜΑΤ τους απώθησαν.

 

Στο Πετελεινό μάλιστα έγιναν και δύο προσαγωγές αγροτών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Σερρών.

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης,στο Πρωινό ΑΝΤ1, δήλωσε ότι δεν υπήρχε λόγος για τις προσαγωγές, καθώς δεν υπήρξε κανένα περιστατικό βίας εναντίον του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά ήταν μια διαμαρτυρία.

«Προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ» βλέπει ο Παπαμιμίκος πίσω τις αποδοκιμασίες στον Σαμαρά και με απύθμενο θράσος αναφέρει ότι η ΝΔ θα συνεχίσει να είναι δίπλα στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών! (διαβάστε αναλυτικά).

Επίσης:

Προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει η ΝΔ

Για στημένη προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν λόγο στη ΝΔ με αφορμή περιστατικό φραστικής επίθεσης κατά του Αντώνη Σαμαρά, χθες, σε περιοχή των Σερρών.

Οπως αναφέρει υψηλόβαθμη πηγή του κόμματος της αξιωματικης αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της ΝΔ δέχθηκε επίθεση με ύβρεις από δύο συγκεκριμένα άτομα χθες γύρω στις 20:15, ενώ στον ιδιο χώρο τον περίμεναν περί τα 100 άτομα. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Αστυνομία απομάκρυνε αυτούς τους δύο ανθρώπους και τους πήγε για εξακρίβωση στοιχείων.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαρας και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης, επικοινώνησαν με τον αστυνομικό διευθυντή και ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν τη δίωξη αυτών των ανθρώπων και το περιστατικό δεν γράφτηκε στο βιβλίο συμβάντων, ούτε ως προσαγωγή.

Ωστόσο απο τη ΝΔ καταγγέλλουν ότι αυτοί οι άνθρωποι παρότι τούς είπαν απο την αστυνομία οτι μπορούν να αποχωρήσουν, παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα επί μισάωρο.

Από τη ΝΔ λένε, επίσης, ότι αυτά τα άτομα στη συνέχεια επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και μια δικηγόρο, η οποια ηταν υποψήφια του κυβερνώντος κομματος, πρόσωπα τα οποία προσήλθαν στο αστυνομικό τμήμα και έφυγαν λίγο μετά, μαζί με τους ανθρώπους που είχαν εξυβρίσει τον πρόεδρο της ΝΔ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)