to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:23 | 31.05.2021

Πολιτική

Ώρα Πατρών: Πελετίδης με επιχειρήματα Θεοδωρικάκου

«Σανίδα σωτηρίας στον κ. Πελετίδη για να μην περάσει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ήταν το λευκό που ψήφισε η παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία», επισημαίνει η δημοτική παράταξη «Ώρα Πατρών» σε ανακοίνωσή της σχετικά με την στάση Πελετίδη για το ζήτημα των εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας του Δ. Πατρέων


Το ζήτημα των εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας του Δ. Πατρέων σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Ώρα Πατρών». «Πριν τις δημοτικές εκλογές ο κ. Πελετίδης ξιφούλκησε έξω από τα δικαστήρια κλείνοντας τις δημοτικές υπηρεσίες υπέρ των εργαζομένων, τους ξέχασε μετά για να τους δώσει μάλλον ραντεβού το 2023», σχολιάζει η «Ώρα Πατρών» σχετικά με την στάση του δημάρχου Πατρέων Κ. Πελετίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ούτε τα προσχήματα κράτησε ούτε το φύλλο συκής, η Λαϊκή Συσπείρωση για το θέμα των εργαζόμενων της κοινωφελούς εργασίας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Η παράταξή μας Ώρα Πατρών είχε έγκαιρα ζητήσει με έγγραφό της από τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να συζητηθεί το θέμα γιατί οι εργαζόμενοι έχουν σε μερικές ημέρες την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, χωρίς να το θέσει ως εκ του νόμου όφειλε. Αίτημα των εργαζομένων είναι να παραμείνουν μερικούς μήνες για εργασία προκειμένου να εξασφαλίσουν το επίδομα ανεργίας, το οποίοι τους στερεί η δημοτική αρχή.

Το θέσαμε προ ημερήσιας διάταξης στο δημοτικό συμβούλιο και ο Δήμαρχος με επιχειρήματα της κυβέρνησης απάντησε, αφού απορρίφθηκε το θέμα από την οικονομική επιτροπή τι νόημα έχει να επανέλθει στο δημοτικό συμβούλιο; Ενημερώνουμε ότι στην οικονομική επιτροπή το καταψήφισε η παράταξη του κ. Πελετίδη που έχει την πλειοψηφία, μετά την τροποποίηση που έκανε τον Ιούλιο του 2019 η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Αποδέχεται δηλαδή ο Δήμαρχος τις υπερεξουσίες και το πραξικόπημα κατάργησης της απλής αναλογικής από τον νόμο του Θεοδωρικάκου.

Πριν τις δημοτικές εκλογές ο κ. Πελετίδης ξιφούλκησε έξω από τα δικαστήρια κλείνοντας τις δημοτικές υπηρεσίες υπέρ των εργαζομένων, τους ξέχασε μετά για να τους δώσει μάλλον ραντεβού το 2023.

Σανίδα σωτηρίας στον κ. Πελετίδη για να μην περάσει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ήταν το λευκό που ψήφισε η παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία.

Παραδίδουμε τη διπρόσωπη δημοτική αρχή στην κρίση του πατραϊκού λαού.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)