to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:12 | 08.11.2017

Πολιτική

«Όποιος πάει στον παράδεισο της φορολογίας, καταλήγει στην κόλαση της πολιτικής» (βίντεο)

«Είναι εξοργιστικό, όταν μέσα στις λίστες της χρυσής ντροπής φιγουράρουν ονόματα και αποκαλύψεις, που ρίχνουν βαριά σκιά στο πολιτικό προσωπικό της χώρας»


«Είναι εξοργιστικό, όταν μέσα στις λίστες της χρυσής ντροπής φιγουράρουν ονόματα και αποκαλύψεις, που ρίχνουν βαριά σκιά στο πολιτικό προσωπικό της χώρας.​ Δεν μιλάμε για κόμματα, μιλάμε για κομμάτια και θρύψαλα κάθε έννοιας ήθους και πολιτικής καθαρότητας» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όποιος κατάφερε να πάει στον παράδεισο της φορολογίας, δεν απέφυγε στο τέλος να καταλήξει στην κόλαση της πολιτικής» σημείωσε με νόημα o πρωθυπουργός σχετικά με με την εμπλοκή της Μαρέβας Μητσοτάκη στα Paradise Papers. «Ανάμεσα στα ονόματα είναι και πρόσωπα που εκπροσωπούν αυτούς που οδήγησαν την χώρα σε αυτή την κατάσταση. Ελπίζω να μη μας κατηγορήσουν και για διεθνή συνωμοσία για να πλήξουμε τη ΝΔ» συμπλήρωσε.

«Από τη μάχη κατά της διαφθοράς θα κριθούμε σε μεγάλο βαθμό, ήταν και παραμένει ενας από τους βασικούς μας στόχους. Αυτή η μάχη θέλει τόλμη αλλά και αρετή και αυτό το ξέρουμε εμείς και ο λαός που βλέπει τις τελευταίες μέρες καταιγισμό αποκαλύψεων για το μαύρο χρήμα» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τι θα γινόταν αν μέσα στα χρυσά ονόματα των παραδείσων υπήρχε έστω ένα όνομα υπουργού και βουλευτή της Αριστεράς;» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και μετέφερε τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, θα βρει την άκρη για όσους έχουν παρκάρει τα χρήματα σε φορολογικούς παραδείσους. «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να ερευνηθούν οι υποθέσεις φοροδιαφυγής. Κανένας παράδεισος τελικά δεν είναι τόσο μακρινός αν έχουμε τη θέληση να τον φτάσουμε».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)