to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:07 | 22.05.2019

Πολιτική

«Όποιος γεμίζει αυτή την πλατεία, κερδίζει τις εκλογές» (φωτορεπορτάζ)

O πρωθυπουργός στη λήξη της ομιλίας του τη Λάρισα τόνισε «έλεγαν, όποιος γεμίζει αυτή την πλατεία, κερδίζει τις εκλογές. Δεν ξέρω τι λένε για αυτόν που δεν τολμά καν να κάνει συγκέντρωση σε αυτή την πλατεία και κρύβεται σε μια γούβα, στην Πλατεία Ταχυδρομίου».


Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα οι πολίτες της Λάρισας και του θεσσαλικού κάμπου οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην κεντρική πλατεία της πόλης για να παρακολουθήσουν την κεντρική ομίλια του Αλ. Τσίπρα εν όψει της προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης.

Ο πρωθυπουργός που έφτασε λίγο μετά τις 20:30 έγινε δεκτός με συνθήματα και χειροκροτήματα ενώ πολλοί από τους παραβρισκόμενος κάθε ηλικίας ζήτησαν και έβγαλαν φωτογραφίες με τον πρωθυπουργό.

Η συγκέντρωση είχε έντονες στιγμές με τους πολίτες να δίνουν τον παλμό χρησιμοποιώντας το σύνθημα «ήσουν και θα είσαι ο πρωθυπουργός».

 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται

Ο πρωθυπουργός φτάνοντας στην κεντρική πλατεία της Λάρισας είχε θερμό χαιρετισμό με τους πολίτες, με τους τοπικούς αξιωματούχους, με στελέχη της κυβέρνησης καθώς και με βουλευτές της Θεσσαλίας. 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος

Κλείνοντας ο πρωθυπουργός μετά από παρατεταμένο χειροκρότημα στη λήξη της ομιλίας του δήλωσε «έλεγαν, όποιος γεμίζει αυτή την πλατεία , κερδίζει τις εκλογές. Δεν ξέρω τι λένε για αυτόν που δεν τολμά καν να κάνει συγκέντρωση σε αυτή την πλατεία και κρύβεται σε μια γούβα, στην Πλατεία Ταχυδρομίου» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

 18 άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)