to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:52 | 08.11.2012

Αθλητισμός

Οπαδοί της Μονπελιέ καταγγέλλουν την ΕΛ.ΑΣ για τραυματισμούς που μπορούσαν να προκαλέσουν θάνατο

Απίστευτες καταγγελίες από τους Γάλλους οπαδούς της Μονπελιέ για την αστυνομική βία που δέχτηκαν στο "Γ. Καραϊσκάκης".


"Μέχρι και ο υπεύθυνος ασφαλείας της Μονπελιέ χτυπήθηκε", αναφέρει η μαρτυρία, ενώ μιλούν για ξύλο της ΕΛ.ΑΣ σε γυναίκες και σοβαρούς τραυματισμούς που μπορούσαν να προκαλέσουν θάνατο!


Για τον φόβο, που έζησε στο Καραΐσκάκη κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό εξαιτίας της συμπεριφοράς της αστυνομίας μίλησε οπαδός της γαλλικής ομάδας.
Όταν οι εκδρομείς της...
Μονπελιέ μπήκαν στο γήπεδο σημειώθηκαν ένταση με μικρής έκτασης επεισόδια, ωστόσο οι Γάλλοι οπαδοί δίνουν άλλη έκταση στο θέμα.

Οπαδός της Μονπελιέ μίλησε στην ιστοσελίδα «mediaterranee», η οποία φιλοξενεί φωτογραφία του με εμφανή τα σημάδια στο σώμα του, τα οποία όπως υποστηρίζει προέρχονται από την βίαιη συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων.

"Όλοι οι οπαδοί μας ήταν φοβισμένοι. Παντού έβλεπες άτομα με ανοιγμένα κεφάλια, σπασμένα χέρια ενώ οι αστυνομικοί μας έκαναν χαρακτηριστικά νοήματα ότι θα μας κόψουν τον λαιμό", ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: "Είναι πραγματικά εκπληκτικό ότι ταξιδεύεις για να δεις την ομάδα σου σε έναν αγώνα Champions League και κινδυνεύει η ζωή σου από την παράλογη συμπεριφορά της αστυνομίας. Επικρατούσε αναρχία".

Τέλος, ο οπαδός της Μονπελιέ, υποστήριξε: "Μας χτυπούσαν, έσπρωχναν τις γυναίκες και τα παιδιά. Παρά το γεγονός ότι κάποιοι από εμάς ήμασταν πεσμένοι στο έδαφος, συνέχισαν να μας χτυπούν. Ακόμα και όταν φύγαμε για να πάμε στα πούλμαν μας χτυπούσαν. Είμαι ακόμα σοκαρισμένος από αυτά που έγιναν".

sport.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)