to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ονομα Κυριάκος, επώνυμο Μητσοτάκης

Αυτός δεν είναι πρωθυπουργός. Είναι παίκτης στο χρηματιστήριο ψυχών και σωμάτων


φωτ.: Μιχ. Καραγιάννης/Eurokinissi

Είπε ότι δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα, ότι δεν θα ανατινάξει τα δημόσια οικονομικά με οριζόντιες ενισχύσεις για το ρεύμα, ότι ο Τσίπρας είναι λαϊκιστής και μοιράζει υποσχέσεις για λεφτά που δεν υπάρχουν, ενώ ο ίδιος είναι σοβαρός και μετρημένος, γι’ αυτό επιτρέπει οι πάροχοι της ενέργειας να γίνονται πλουσιοπάροχοι. Στην πλάτη μας.

Ύστερα, τρομαγμένος από το κύμα της κατάρας για τη ΔΕΗ του, βρήκε τον κήπο με τα λεφτόδεντρα και μας είπε ότι θα δώσει από 600 ευρώ για να συνεφέρει τα νοικοκυριά που έχουν υποστεί ηλεκτροπληξία. Μόνο που πρέπει κανείς να στραγγαλίσει την αριθμητική, γιατί αλλιώς αυτός ο λογαριασμός δεν βγαίνει. Εκτός αν είσαι Οικονόμου της οικονομίας.

Είπε ότι θα εξασφαλίσει πολλές και καλοπληρωμένες δουλειές για όλους, κυρίως για τους νέους. Θα φέρει με αξιόπιστο ενδιάμεσο τον  Άδωνι μεγάλες επενδύσεις, μερικές από τις οποίες τις διαφήμισε κιόλας. Θα μειώσει έτσι την ανεργία και θα δίνει κάθε χρόνο σε όσους ζουν από τον μισθό τους (υπάρχουμε και τέτοιοι…) αύξηση διπλάσια από την ανάπτυξη.

Ύστερα εξασφάλισε στην κόρη του μια καλή δουλειά -καλή όμως, με όρους golden girl- στο fund που αγόρασε τη μισή Ελλάδα με δική του υπογραφή. Και στον γιο του επίσης, golden boy αυτός -ισότητα των φύλων-, μια καλή δουλειά στο Ευρωκοινοβούλιο. Και στον εαυτό του και στην οικογένεια εν γένει οφσόρ αειφορία και αειφόρο κερδοφορία.

Είπε ότι θα μας φέρει ένα κράτος επιτελικό, μια Δικαιοσύνη αδέκαστη, ένα καθεστώς ίσων ευκαιριών, μια κοινωνία απαλλαγμένη από τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και ανοιχτή στη δημοκρατία της εποχής. Και μαζί, και χάρη σε όλα αυτά, την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των Ελλήνων στην πολιτική εξουσία και στους θεσμούς που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν…

Ύστερα έφερε το πιο άθλιο καθεστώς, το πιο διεφθαρμένο, το πιο άδικο που γνώρισε η χώρα στη Μεταπολίτευση.  Έκανε την απάτη κανονικότητα, το ψέμα καθημερινότητα, την εκμετάλλευση των πολλών από ελάχιστους οδηγό κάθε του πράξης, τον Βορίδη προστάτη της δημοκρατίας, τον Πλεύρη της ζωή μας. Και τον Μαρινάκη της ενημέρωσής μας.

Συμπέρασμα: αυτός δεν είναι πρωθυπουργός. Είναι παίκτης στο χρηματιστήριο ψυχών και σωμάτων. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, τρομαγμένος από τις κατάρες για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ του, ξεβρακώνει με τόσο θράσος την αλήθεια και τον εαυτό του, ώστε να τρομάζουμε για το μπάχαλο που θα παραδώσει. Πάλι.

Ονομα Κυριάκος, επώνυμο Μητσοτάκης. Να προσέλθουμε συν γυναιξί και τέκνοις στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. την άλλη Κυριακή όχι απλώς για να του στείλουμε πίσω τον λογαριασμό. Αλλά για να στείλουμε τον ίδιο πριν μας στείλει…

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)