to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:46 | 29.12.2014

πηγή: Ποντίκι

Πολιτική

Ομολογία... εκλογών από Άδωνι Γεωργιάδη

Πολύ δύσκολα θα βρεθούν οι 180 που χρειάζονται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ομολογεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά".


Λέει χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ: "Στη ΔΗΜΑΡ φαίνεται ότι παίχτηκε το παιχνίδι αυτής της ψηφοφορίας, δεν φαίνεται ότι έχει αλλάξει κάτι μέχρι αυτή τη στιγμή, θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες οριστικά αλλά νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο πια να βγει πρόεδρος."

Για τις πιθανότατες πλέον εκλογές, ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημείωσε: "Οι εκλογές αυτές θα είναι διλημματικές και με πολύ καθαρό το ερώτημα προς τους πολίτες . Από τη μια είναι η ΝΔ η οποία αν κερδίσει τις εκλογές εγγυάται την πορεία εξόδου από την κρίση όπως την ξέρουμε με τα λάθη και με τα στραβά αλλά με τα καλά. Λίγο πολύ ξέρουμε τι θα συμβεί ... και κατά τη γνώμη μου αν δεν είχαμε εκλογές το 2015  θα ήταν μια  πολύ καλή οικονομική χρονιά για την Ελλάδα. Η Ελλάδα χάνει μια τεράστια ευκαιρία τώρα γιατί ο μεν τουρισμός είχε ξεκινήσει και πήγαινε για νέο ρεκόρ  τώρα ανακόπηκαν δυστυχώς οι κρατήσεις, η πτώση της τιμής του πετρελαίου βοηθάει πάρα πολύ το εμπορικό μας ισοζύγιο και άρα απελευθερώνει πόρους στην πραγματική οικονομία συν ότι η Ελλάδα μόλις τώρα έβγαινε από την ύφεση προς την ανάπτυξη προοιώνιζαν ένα 2015  που θα ήταν πραγματικά το σημείο στροφής.  Τώρα η πολιτική αστάθεια που θα δημιουργηθεί όλα αυτά θα πάει πίσω, οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία κόπηκαν, λεφτά θα χάσουμε περίπου 2 δις από όλη αυτή την ιστορία . Πάντως αν βγει η ΝΔ ξέρω περίπου που θα πάει το πράγμα  αν αντιθέτως βγει ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζω ότι θα είμαστε σε αχαρτογράφητα ύδατα. Θα πρέπει να πάει εκεί ο κ.Τσίπρας να τους πει θέλω να μου κουρέψετε το χρέος  και να περιμένουμε την απάντησή τους που για μένα είναι  γνωστή."

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)