to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:30 | 02.10.2022

Κοινωνία

Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ποινική δίωξη στον 23χρονο - Συνελήφθη ο 19χρονος

Συνελήφθη και ο 19χρονος -μετά τη σύλληψη ενός 23χρονου- κατηγορούμενος για τη σεξουαλική κακοποίηση 21χρονης από τη Σουηδία στα Χανιά της Κρήτης.

Ο 19χρονος αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ΕΡΤ News.


Συνελήφθη και ο 19χρονος -μετά τη σύλληψη ενός 23χρονου- κατηγορούμενος για τη σεξουαλική κακοποίηση 21χρονης από τη Σουηδία στα Χανιά της Κρήτης.

Ο 19χρονος αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ΕΡΤ News.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά την καταγγελία της 21χρονης από τη Σουηδία συνελήφθη ένας 23χρονος, ο οποίος προσήλθε στον εισαγγελέα σήμερα το μεσημέρι, Κυριακή 2 Οκτωβρίου, κατηγορούμενος για το βιασμό της 21χρονης κοπέλας από τη Σουηδία, στα Χανιά. Ο φερόμενος ως δράστης ζήτησε και πηρέ προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 4 Οκτωβρίου, έως τότε θα κρατείται.

Ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος προσώπου ανίκανου να αντισταθεί, λόγω μέθης, καθώς και ποινική δίωξη για σωματικές βλάβες και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Ο 23χρονος ισχυρίζεται πως ό,τι έγινε έγινε με τη συναίνεσή της.

Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, στα Χανιά της Κρήτης, όταν νεαρή κοπέλα κατήγγειλε τον βιασμό της από 2 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η 21χρονη από τη Σουηδία έπινε το ποτό της σε μπαρ των Χανίων.

Τι καταγγέλλει η 21χρονη

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 21χρονη, βρισκόταν σε μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης, όταν δύο άγνωστοι σε εκείνη άνδρες, την πλησίασαν και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η κοπέλα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ήταν σε κατάσταση αδυναμίας.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία της, προσφέρθηκαν να τη μεταφέρουν στο κατάλυμα όπου διέμενε, στην περιοχή του Γερανίου του Δήμου Πλατανιά, ωστόσο, όπως υποστήριξε, την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις καταγγέλθηκε το περιστατικό στην αστυνομία οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και ενός 19χρονου, ο οποίος αναμένεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες. 

Σημειώνεται επίσης ότι, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η σεξουαλική κακοποίηση της κοπέλας έχει επιβεβαιωθεί από ιατροδικαστή. 

Πηγή: Έθνος

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)