to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:43 | 21.02.2019

Πολιτική

«Ομάδα Αλήθειας»: Απλά μαθήματα παραπληροφόρησης και προπαγάνδας

«Τα ψέματα της Ομάδας Αλήθειας για τα όσα είπα, η αγωνιώδης προσπάθεια να διαστρεβλώσουν τα λεγόμενά μου, απλά τους εκθέτουν», τονίζει ο Τρ. Αλεξιάδης


Όπως αναφέρει ο πρώην υπουργός Οικονομικών και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Τρ. Αλεξιάδης:

   Είναι γνωστός ο ρόλος και οι πρακτικές της Ομάδας Αλήθειας (;) της ΝΔ. Συστηματικά, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, δεοντολογία και διάθεση ενημέρωσης, ''κόβει και ράβει'' δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ με προφανείς στόχους. Δεν είχα καμία πρόθεση να ασχοληθώ και να απαντήσω σε πρόσφατη ανάρτησή τους που με αφορά, αλλά όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, η σιωπή μπορεί να εκληφθεί και ως αποδοχή του ψέματος. Ειδικά δε στο απόσπασμα που χρησιμοποιούν, εμφανίζουν κυριολεκτικά το άσπρο-μαύρο!

   Απλή σύγκριση του τι ακριβώς είπα με όσα αναγράφουν, δεν αφήνει κανένα περιθώριο διαστρέβλωσης, παρά μόνο σε φανατισμένους οπαδούς της ακροδεξιάς παραπληροφόρησης.

Τι ακριβώς είπα:

-Δημοσιογράφος : Ο Πολάκης είχε διπλά βιβλία.

-Τρ.Αλεξιάδης.: Όχι για να ωφεληθεί οικονομικά ο ίδιος.

-Δημοσιογράφος: Κλέβει κάποιος μία τράπεζα και πάει και μοιράζει τα λεφτά στους φτωχούς. Δεν είναι αδίκημα γιατί δεν ωφελήθηκε ο ίδιος;

- Τρ.Αλεξιάδης: Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Είναι άλλο ο πολιτικός που κάνει μία λάθος ενέργεια και έχει διπλά βιβλία.... (διακοπή από δημοσιογράφο). Είναι άλλο πράγμα ένας δήμαρχος για διαχειριστικούς λόγους να κάνει αυτό που έκανε ο κ. Πολάκης (κατά την γνώμη μου δεν είναι σωστό να έχει διπλά βιβλία αλλά το έκανε), και άλλο πράγμα να έχει διπλά βιβλία, για να έχει χρήματα, για ίδιον όφελος. 

Συμπέρασμα: 

     Τα ψέματα της Ομάδας Αλήθειας για τα όσα είπα, η αγωνιώδης προσπάθεια να διαστρεβλώσουν τα λεγόμενά μου, απλά τους εκθέτουν.

     Επειδή μάλλον τα μηχανήματά τους ''χάλασαν'' και δεν κατέγραψαν ερώτημα που θέτω συνέχεια τις μέρες αυτές δημόσια (με αφορμή την αγωνία τους για το δάνειο Πολάκη) για τα θέματα των τραπεζών, το διατυπώνω και γραπτά, μήπως και τα στελέχη της ΝΔ δώσουν απάντηση:

''Με ποια ρύθμιση θα εξοφληθεί το τραπεζικό δάνειο των 200 εκατ. ευρώ της ΝΔ; Υπάρχει κάποια ρύθμιση; Αν ναι, πότε θα αποπληρωθεί; Με καταβολή 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, θα χρειαστεί ή όχι 200 χρόνια για την εξόφληση;''

    Σε αναμονή της απάντησης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)