to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:39 | 05.12.2014

Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας με την ΑΕΚ για το γηπεδικό

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής Νέας Φιλαδέλφειας και της «Δικέφαλος 1924»


Στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η δημοτική αρχή αναφέρεται:

«Ο Αντιδήμαρχος των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας Γιάννης Καλαμπόκης και ομάδα μηχανικών της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου συναντήθηκε σήμερα 5 Νοεμβρίου με τους τεχνικούς συμβούλους της «Δικέφαλος 1924» που ασχολούνται με την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούσαν την κυκλοφοριακή μελέτη και τη μελέτη υπογειοποίησης της περιοχής. Δόθηκαν αμοιβαίες διευκρινήσεις πάνω στα ζητήματα, που διατυπώθηκαν στη σχετική με το θέμα αλληλογραφία και αναμένονται νέα στοιχεία σε επόμενες συναντήσεις των αρμοδίων».

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του έργου,  Δημήτρης Αδριόπουλος, τόνισε σχετικά: «Από την πλευρά του Δήμου μας ζητήθηκαν κάποιες διευκρινήσεις τις οποίες και θα τις αποστείλουμε την επόμενη εβδομάδα. Κάποια πρόσθετα στοιχεία που δεν τα είχαν και θα τους τα παραχωρήσουμε. Η διαδικασία θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα. Η συζήτηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα».

Όταν ρωτήθηκε εάν έγινε βήμα προς τα εμπρός απάντησε: «Βεβαίως κι έγινε. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που έχει πολλές παραμέτρους. Η ουσία της σημερινής συζήτησης ήταν οι λεπτομέρειες της υπογειοποίησης. Και η κυκλοφοριακή μελέτη πάνω στην οποία βασίζεται η υπογειοποίηση. Η διαδικασία της άδειας προχωράει κανονικά και δεν καθυστερεί από τίποτα από αυτά που συζητήσαμε με τους ανθρώπους του Δήμου. Αυτή την στιγμή δεν καθυστερεί κάτι την οικοδομική άδεια.»

Ο κ. Αδριόπουλος απέφυγε να κάνει εκτιμήσεις για το πότε θα βγουν οι άδειες, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν η έναρξη του έργου έχει σχέση και με την προσφυγή που έγινε στο ΣτΕ, τόνισε: «Όχι. Εμείς θα κάνουμε υπομονή και δεν θα βιαστούμε. Λύσεις θα βρεθούν».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)