to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:08 | 24.05.2018

Πολιτισμός

Ολοκληρώθηκε η 1η Έκθεση Συνεργώ στο Πεδίον του Άρεως

Η 1η Έκθεση Συνεργώ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 20/5 με επιτυχία μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα!


Η 1η Έκθεση Συνεργώ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 20/5 με επιτυχία μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα! Για τρεις ημέρες 18, 19 και 20 Μάη το Πεδίον του Άρεως γέμισε χαμόγελα!

Χαμόγελα παιδιών που παρακολούθησαν θέατρο και έπαιξαν στον παιχνιδότοπο της Έκθεσης. Χαμόγελα μεγαλύτερων παιδιών που πλημμύρισαν με τις μουσικές τους και τις φωνές τους το Πάρκο και ενθουσίασαν τον κόσμο. Χαμόγελα των πολιτών που είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν και να απολαύσουν την Έκθεση. Χαμόγελα των Εκθετών που για πρώτη φορά συμμετείχαν με τα προϊόντα τους σε μια μεγάλη γιορτή. Το Πεδίον του Άρεως γέμισε για τρεις ημέρες με χρώματα, προϊόντα και μουσικές!

Και ήταν όλοι εκεί! Η Περιφέρεια Αττικής (Κεντρικός Τομέας Αθηνών), η «Αλληλεγγύη για Όλους» και πλήθος κόσμου που ήρθε σε επαφή με τα ποιοτικά προϊόντα μικρών παραγωγών, συνεταιρισμών και κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων της Αττικής. Εκθέσαμε, γιορτάσαμε, συναντηθήκαμε, συζητήσαμε, συνδεθήκαμε και είμαστε έτοιμοι να βάλουμε τα θεμέλια για μια υγιή βάση συνεργασίας!

Η 1η Έκθεση Συνεργώ έκλεισε τις πύλες της έχοντας πετύχει όλα αυτά που τη γέννησαν. Έδωσε στο Μητροπολιτικό Πάρκο την παλιά του αίγλη και λάμψη, συγκέντρωσε τους περισσότερους μικρούς παραγωγούς, συνεταιρισμούς και κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις από όλη την Αττική σε μια Έκθεση και άνοιξε το διάλογο και το δρόμο για τη δικτύωσή τους. Παράλληλα έδωσε την ευκαιρία στους πολίτες να γνωρίσουν ποιοτικά προϊόντα και να ψυχαγωγηθούν.

Η 2η Έκθεση Συνεργώ έρχεται με ακόμη περισσότερους εκθέτες πάντα ανοιχτή σε όλους!

Φωτογραφία του χρήστη left.gr.

Φωτογραφία του χρήστη left.gr.

Φωτογραφία του χρήστη left.gr.

Φωτογραφία του χρήστη left.gr.

Φωτογραφία του χρήστη left.gr.

Φωτογραφία του χρήστη left.gr.

Φωτογραφία του χρήστη left.gr.

Φωτογραφία του χρήστη left.gr.

Πρισσότερες φωτογραφίες εδώ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)