to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Το 2006, η «Ανοιχτή Πόλη», έκανε με τον Τσίπρα την έκπληξη. Το 2014, με τον Σακελλαρίδη, κόντεψε να κερδίσει τον δήμο. Το 2019 θα το καταφέρει. Με τον Νάσο!


Σε αντίθεση με τον αντίπαλό του, που είναι πασίγνωστος και υπερπροβεβλημένος, ο Νάσος Ηλιόπουλος μπήκε στον προεκλογικό αγώνα για τον Δήμο της Αθήνας έχοντας χαμηλή αναγνωρισιμότητα.

Δεν είχε φροντίσει να βγαίνει σε κανάλια, ούτε να προβάλλει τον εαυτό του. Κι ας ήταν ένα από τα πιο δραστήρια και τα πιο αποτελεσματικά στελέχη της κυβέρνησης. Και έκανε αυτό που η Αριστερά υποσχέθηκε ότι θα κάνει: ενεργοποίηση των μηχανισμών του Δημοσίου, προστασία των αδύναμων, σύγκρουση με συμφέροντα και επιβολή της νομιμότητας.

Από τον Νάσο Ηλιόπουλο λείπουν όλα τα αρνητικά που όλο και συχνότερα βλέπουμε γύρω μας.

Του λείπει η αλαζονεία, η ιδιοτέλεια, ο παραγοντισμός. Αλλά διαθέτει άφθονη ευγένεια, μόρφωση και κοινωνικότητα. Γι' αυτό, η «Ανοιχτή Πόλη» συσπειρώθηκε γύρω από την υποψηφιότητά του σε ένα εξαιρετικό ψηφοδέλτιο. Και ο κόσμος στις γειτονιές, στους δρόμους και στις λαϊκές αγορές, τον αναγνώρισε, τον άκουσε και τον ψήφισε. Και ο Νάσος πέρασε στον δεύτερο γύρο.

Υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο ο Νάσος πρέπει να νικήσει και ο λόγος αυτός δεν σχετίζεται με τη χαρισματική του προσωπικότητα. Ο Νάσος θα είναι ένας πολύ καλός δήμαρχος για την Αθήνα. Γιατί είναι αριστερός, έχει κοινωνική συνείδηση και ταυτόχρονα είναι διαβασμένος και αποτελεσματικός. Και γι' αυτό την Κυριακή ο Νάσος πρέπει να κερδίσει το βαθύ δημοτικό κατεστημένο, που βούλιαξε την Αθήνα στο τέλμα και θέλει να συνεχίσει, υπό τον Κ. Μπακογιάννη.

Το 2006, η «Ανοιχτή Πόλη», έκανε με τον Τσίπρα την έκπληξη. Το 2014, με τον Σακελλαρίδη, κόντεψε να κερδίσει τον δήμο. Το 2019 θα το καταφέρει. Με τον Νάσο!

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)