to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ολα για την τρομοκρατία!

«Σε μακρύ χέρι της Αντιτρομοκρατικής έχει εξελιχθεί το σύνολο σχεδόν των Μέσων που διαθέτει ο ΔΟΛ»: ένα σχόλιο στη σημερινή Εφημερίδα των Συντακτών:


To πρωτοσέλιδο του Βήματος την Κυριακή 2/2/2014

Σε μακρύ χέρι της Αντιτρομοκρατικής έχει εξελιχθεί το σύνολο σχεδόν των Μέσων που διαθέτει ο ΔΟΛ. Το «Βήμα της Κυριακής» γράφει ότι η Αντιτρομοκρατική φέρεται να γνωρίζει τους δύο ποινικούς που είναι πίσω από τη δολοφονία των μελών της Χ.Α. και γνωρίζει επίσης ότι αυτοί οι δύο συνδέονται με την τρομοκρατία. Ολα αυτά τα ανακάλυψαν, κατά το «ρεπορτάζ», οι αστυνομικοί εξετάζοντας ένα άτομο που φέρεται να έχει διαπράξει κακουργήματα στην Ελλάδα. Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. βέβαια έσπευσε νωρίς χθες το πρωί να δηλώσει ότι όλα αυτά τα σενάρια είναι μυθεύματα, αδειάζοντας τον καλό δημοσιογράφο. Οσο ευφάνταστος όμως κι αν είναι ένας δημοσιογράφος, δεν διακινδυνεύει να γίνει εντελώς «ρόμπα» μόνο για το «αναγκαίο» προπαγανδιστικό έργο. Κάποιοι από τα «μέσα» τού τα σφυρίζουν αυτά για λόγους άλλοτε προφανείς κι άλλοτε ακατανόητους, μια και αυτά όλα εκθέτουν φυσικά και την υπηρεσία τους. 

Παράλληλα, ο ραδιοσταθμός του ΔΟΛ, από προχθές το βράδυ μέχρι και την ώρα που βγήκε η αστυνομική ανακοίνωση που έλεγε ότι είναι καθαρά τα όπλα που βρέθηκαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο, ως πρώτη είδηση έπαιζε ότι υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες ότι το οπλοστάσιο που βρέθηκε συνδέεται με το χτύπημα στον Γερμανό πρέσβη και στα γραφεία της Ν.Δ. Υποχρεωτικά δηλαδή έπρεπε να πειστούν οι πολίτες ότι τα όπλα ανήκουν στην «τρομοκρατία» κι όχι, για παράδειγμα, σε οπλοστάσιο του κοινού ποινικού δικαίου ή κάποιας άλλης εγκληματικής οργάνωσης. 

Ολα αυτά μαζί με «ειδήσεις» των Μέσων του συγκροτήματος και του MEGA περί επικείμενων μεγάλων χτυπημάτων και περί παράξενων συμπτώσεων έστρωσαν ξανά το κλίμα που αρέσκεται να υποδαυλίζει ο ΔΟΛ και μάλιστα την ώρα που αστυνομικές δυνάμεις χτυπούν αδιακρίτως κάθε αντιφασιστική διαμαρτυρία. Ενώ τα ΜΑΤ χτυπούσαν τους αντιφασίστες στο Σύνταγμα, το MEGA και ο ΔΟΛ ξαναζέσταιναν μεθοδικά τη σούπα Ξηρού. 

Α.Ψ.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)