to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:52 | 04.10.2022

Οικονομία

Ολ. Τελιγιορίδου: Έκλεισαν την 24ωρη λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος των πολιτών

«Έκλεισαν την 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Αποκατάστασης στο Άργος Ορεστικό, για να αναζητούν όσοι έχουν προβλήματα σε ιδιωτικά κέντρα ώστε να πληρώνουν αδρά για να κερδοσκοπούν οι δικοί τους!»


Η δήλωση της Ολυμπίας Τελιγιορίδου, βουλευτή Καστοριάς και Αν. Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του  ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία:

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μαραβέγιας, με δηλωμένο εισόδημα 37.000€, σχεδίαζε να κάνει επένδυση  των 11 εκατομμυρίων!

Πιο συγκεκριμένα, αφού η σύζυγός του έκανε μια μονοπρόσωπη εταιρία με κεφάλαιο 5.000€, εγκρίθηκε από την κυβέρνηση η αίτηση της για χρηματοδότηση από τον αναπτυξιακό νόμο με το ποσό των 4.252.254 ευρώ για να κάνει ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης!

Ο ίδιος σε δήλωσή του παραδέχεται πως αξιολογήθηκαν και εγκρίθηκαν από τον αναπτυξιακό νόμο οι αιτήσεις ένταξης που υπέβαλε η εταιρεία της συζύγου του. Συνεχίζει ο κ. Μαραβέγιας τη δήλωσή του, απειλώντας μάλιστα με μηνύσεις, πως το σχέδιο παραμένει "επί χάρτου" καθώς δεν πήρε δάνειο 6,7 εκ. και δεν έχει αξιοποιήσει την έγκριση που είχε από τον αναπτυξιακό νόμο.

Ας του θυμίσουμε βέβαια πως για να εγκριθεί ένα σχέδιο​ στον αναπτυξιακό νόμο οφείλεις να προσκομίσεις βεβαίωση προέγκρισης της τράπεζας για τον  επικείμενο δανεισμό.

Άρα τα υπόλοιπα χρήματα 6.750.000€ που όφειλε να βάλει από ιδιωτικά κεφάλαια προεγκρίθηκαν από τραπεζικό δανεισμό!

Την ώρα που οι τράπεζες δεν δίνουν ούτε ένα χιλιάρικο  σε επιχειρήσεις, είναι πολύ γαλαντόμες για τα δικά τους παιδιά με εταιρίες των 5.000€ να προεγκρίνουν δάνεια των 6.750.000 €!

Εκτός όμως όλων των άλλων έχει ενδιαφέρον το είδος της επένδυσης που επεδίωκε. Επρόκειτο για "δημιουργία Κέντρου Αποκατάστασης και Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για Άτομα με Αναπηρία".

Εμείς το λέγαμε και τα στελέχη της ΝΔ μας επιβεβαιώνουν.

Έκλεισαν την 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Αποκατάστασης στο Άργος Ορεστικό, για να αναζητούν όσοι έχουν προβλήματα σε ιδιωτικά  κέντρα ώστε να πληρώνουν αδρά για να κερδοσκοπούν οι δικοί τους!

Να πηγαίνουν σε αυτά όσοι έχουν χρήματα γιατί όσοι δεν έχουν ας πεθάνουν αφού δεν μπορούν να προσαρμοστούν, όπως μας είπε και ο κ. Πέτσας τον περασμένο μήνα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)