to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:40 | 10.10.2022

Πολιτική

Οικονόμου για 53χρονο στα Σεπόλια: Ήταν μέλος της ΝΔ - Είναι σε αναστολή η ιδιότητά του

Αποτρόπαια χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, τη δράση του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στα Σεπόλια. Ο ίδιος υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος είχε διατελέσει μέλος της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε πως αυτονοήτως οποιαδήποτε κομματική ιδιότητά του είναι σε αναστολή.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προχώρησε σε αυτές τις επισημάνσεις κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών συντακτών.

Από χθες βέβαια τα μέσα ενημέρωσεις έχουν δημοσιοποιήσει φωτογραφικό υλικό που καταδεικνύει πόσο στενή σχέση είχε με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ ο συγκεκριμένος κύριος, διοργανώνοντας μάλιστα και πολιτικές εκδηλώσεις για υποψηφίους.

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: « Τα όσα έχουν αποκαλυφθεί είναι φρικτά, αποτρόπαια. Είναι σοκαρισμένη η κοινωνία. Η Αστυνομία, η Δικαιοσύνη φροντίζουν να αποσαφηνιστεί κάθε πτυχή να τιμωρηθεί ο ενορχηστρωτής και οι συνένοχοι. Με τις αλλαγές του ΠΚ έχουν αυστηροποιηθεί οι ποινές. Αν κριθεί ένοχος και καταδικαστεί μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και με ισόβια. Πράγματι ήταν μέλος της ΝΔ είναι σε αναστολή η ιδιότητά του. Η οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνιακής εκμετάλλευσης της υπόθεσης, στοχοποιώντας πρόσωπα που έχουν φωτογραφηθεί μαζί του αγνοώντας το ποιόν του, είναι απαράδεκτη και αδιανόητη. Πρέπει να εστιάσουμε στο φρικτό αδίκημα και στη στήριξη του θύματος». να εστιάσουμε στο φρικτό αδίκημα και στη στήριξη του θύματος».

Ο κ. Οικονόμου εισέπραξε τη δημοσιογραφική καταγραφή δημόσιων εικόνων του κατηγορουμένου με περιχαρή στελέχη της ΝΔ ως «προσπάθεια επικοινωνιακής εκμετάλλευσης». Δε προβληματίζεται άραγε για το αν η κομματική ιδιότητα ή οι διασυνδέσεις του κατηγορούμενου, εφ' όσον έπραξε όσα του καταλογίζονται, ενδεχομένως να του δημιουργούσαν την ψευδαίσθηση της ατιμωρησίας; Μια δημόσια υπενθύμιση στα θύματα του για το «ποιος είναι»;

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)