to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Το οικονομικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής

Η αυτοδιαφημιζόμενη ως ούλτρα αντισυστημική Χρυσή Αυγή (που επιδιώκει προεκλογικά με όλα τα μέσα να κρύψει τον εγκληματικό ναζιστικό εαυτό της) προπαγανδίζει την εθνική μαγκιά και καλεί τον λαό, για να σωθεί, «να αναθέσει την ηγεσία της χώρας στη Χρυσή Αυγή που έχει εθνικό όραμα, στρατηγικό σχεδιασμό και πεφωτισμένο ηγέτη.


Διότι, όπως είπε και ο Clausewitz: “Σε τόσο επικίνδυνα πράγματα όπως είναι πόλεμος, τα λάθη τα οποία δημιουργούνται από αφέλεια είναι τα χειρότερα”. Μην αυταπατώμεθα, βρισκόμαστε σε πόλεμο». Αυτά γράφουν τα στελέχη της, αυτά πουλάνε στους αφελείς, τους «εθνικά ταπεινωμένους», τους ρατσιστές και τους πάσης φύσεως μισαλλόδοξους.

Ωστόσο, χθες το μεσημέρι βλέποντας και ακούγοντας τους υπόδικους κυρίους Ηλία Κασιδιάρη και Χρήστο Παππά (στην έχουσα τη συνταγματική υποχρέωση να τους βγάλει στο γυαλί ΕΡΤ) να εξηγούν στο δεκάλεπτό τους το πρόγραμμά τους, δεν πίστευα στα μάτια και στα αυτιά μου.

Ο ένας, ο θεωρητικός της ναζιστικής οργάνωσης, τέως βουλευτής, Χρήστος Παππάς έχει στο τσεπάκι τη λύση του οικονομικού μας προβλήματος, ενάντια στο σάπιο πολιτικό, αριστερό και δεξιό (εντός εισαγωγικών... όπως είπε), κατεστημένο: Είπε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει παρά να στήσει μια εταιρεία «μαϊμού» εισαγωγών-εξαγωγών στην Ελβετία, που να φαίνεται ιδιωτική, και μέσω αυτής να παραβιάζει κουτοπόνηρα το εμπάργκο της Ευρωπαϊκής Ενωσης στη Ρωσία, εξάγοντας όλα τα ελληνικά οπωροκηπευτικά, λάδι, καπνό κ.λπ. στο... ξανθό γένος.

Ο άλλος, επίσης ηγέτης και συντάκτης του προγράμματος της Χρυσής Αυγής, ο επικοινωνιακός ογκόλιθος της οργάνωσης Ηλ. Κασιδιάρης, όντας σίγουρος -ύστερα, όπως είπε, και από τις πρόσφατες ανακαλύψεις κοιτασμάτων στα ανοιχτά της Βόρειας Αφρικής- ότι το Αιγαίο και όλες οι ελληνικές θάλασσες είναι τίγκα στους υδρογονάνθρακες, είναι έτοιμος να αρχίσει να βγάζει με το τσουβάλι πετροδολάρια στην ΑΟΖ της Αιγύπτου.

Ακούστηκαν κι άλλες τέτοιες φαεινές όσο και εύπεπτες ιδέες καφενείου και για την άμεση προσέλκυση των δισεκατομμυρίων ευρώ των καταθέσεων που έχουν φύγει στο εξωτερικό, και για τις νέες επενδύσεις κ.λπ. Είπαν βέβαια και κάτι λίγα συνθηματικά -είναι αλήθεια- από την αληθινή ατζέντα της Χρυσής Αυγής για την... αποτελεσματική αντιμετώπιση των «λαθρομεταναστών»-«εισβολέων» που νοθεύουν τη φυλή μας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)