to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:04 | 26.12.2017

Κοινωνία

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: 34χρονος δολοφόνησε τον πατέρα του

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Φορτέτσας στο Ηράκλειο, όπου ένας 34χρονος άνδρας δολοφόνησε τον 61χρονο πατέρα του μετά από άγριο καυγά


Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Φορτέτσας στο Ηράκλειο, όπου ένας 34χρονος άνδρας δολοφόνησε τον 61χρονο πατέρα του μετά από άγριο καυγά.

Πατέρας και γιος πέρασαν μαζί την ημέρα των Χριστουγέννων και συνέχιζαν να διασκεδάζουν σε καφενείο, καταναλώνοντας ποσότητες αλκοόλ. Κάποια στιγμή -άγνωστο πως- ξεκίνησαν να καυγαδίζουν με τον 34χρονο να στρέφεται με μανία κατά του πατέρα τους, τον οποίο στραγγάλισε.

Άμεσα η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον 34χρονο ο οποίος ήταν σε άσχημη κατάσταση λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ ενώ φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το neakriti.gr λίγο μετά το τραγικό έγκλημα, στο σπίτι βρέθηκε η αδελφή του δράστη που αντίκρισε τον πατέρα της νεκρό και τον αδελφό της να κοιμάται και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 34χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο πατέρας του τον κακοποιούσε όταν ήταν μικρός.

Η επίσημη ανακοίνωση

Συνελήφθη χθες (25.12.2017) μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 34χρονος ημεδαπός,  για ανθρωποκτονία σε βάρος 61χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 34χρονος, χθες μεταμεσονύχτιες ώρες, μετά από διαπληκτισμό με τον 61χρονο, προκάλεσε τον θάνατο του με ασφυξία.

 Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)