to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:50 | 11.04.2014

Κοινωνία

ΟΙΕΛΕ: Η διαβολική άφιξη της Αγγελικής

Έχουμε χρέος όλοι οι εργαζόμενοι, όλοι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί που έχουμε υποστεί τις συνέπειες της πολιτικής της Μερκελ να την «καλωσορίσουμε» με το δικό μας τρόπο. Συμμετέχουμε όλοι στα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας που διοργανώνουν φορείς, πολιτικά κόμματα και συνδικάτα για την έλευσή»


Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας για την επίσκεψη Μέρκελ (αναλυτικά διαβάστε στο κεντρικό μας θέμα):

«Αν και στην πολιτική τα ιστορικά πρόσωπα δεν ενοχοποιούνται, αλλά ενοχοποιούνται οι πολιτικές, η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μερκελ συμβολίζει για ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό Νότο την εφαρμογή ενός δογματικού, νεοφιλελεύθερου δημοσιονομικού προγράμματος λιτότητας που εξαθλιώνει τις κοινωνίες και ευνοεί αποκλειστικά και μόνο πολυεθνικούς ομίλους, τράπεζες και ισχυρά επιχειρηματικά κέντρα. Η εφαρμογή αυτής της πολιτικής έχει χτυπήσει με πρωτοφανή σφοδρότητα την κοινωνία «γεννώντας» εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους, διαλύοντας μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τσακίζοντας δημόσια αγαθά, όπως η Παιδεία και η Υγεία. 

Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί έχουμε νιώσει στο πετσί μας τις επιπτώσεις της μερκελικής πολιτικής στο χώρο της εκπαίδευσης. Η νεοφιλελεύθερη ελληνική Κυβέρνηση και η ολιγομελής συντεχνία των σχολαρχών, πιασμένοι χέρι –χέρι, έχουν κατορθώσει να ισοπεδώσουν τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών και μετατρέπουν τα ιδιωτικά σχολεία σε super market τίτλων συνδυασμό με τη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης, οι αλλαγές αυτές σηματοδοτούν τη μετάλλαξη της παιδείας από αγαθό για όλους, σε προνόμιο για λίγους, για όσους έχουν τη δυνατότητα να  πληρώσουν.

Η εμπνευστής της πολιτικής αυτής, η Επικεφαλής του ακραίου νεοφιλελευθέρου ευρωπαϊκού κόμματος (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) έρχεται σήμερα στην Αθήνα. 

Έρχεται ως αποικιακός αρχηγός για να επιτηρήσει του ιθαγενείς

Έρχεται για να επιβραβεύσει την συγκυβέρνηση των «προθύμων»

Έρχεται για να μας συγχαρεί για τη δήθεν θριαμβευτική έξοδο στις αγορές

Κυρίως, όμως, έρχεται για να παράσχει πολιτική στήριξη για τις ευρωεκλογές στην συγκυβέρνηση.

Έχουμε χρέος όλοι οι εργαζόμενοι, όλοι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί που έχουμε υποστεί τις συνέπειες της πολιτικής της Μερκελ να την «καλωσορίσουμε» με το δικό μας τρόπο. Συμμετέχουμε όλοι στα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας  που διοργανώνουν φορείς, πολιτικά κόμματα και συνδικάτα για την έλευση της Fuhrerin Μέρκελ. Η διαβολική άφιξη της Αγγελικής πρέπει να έχει την υποδοχή που της αξίζει».

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)