to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:28 | 25.09.2012

left.gr

Πολιτική

Οι ΣΥΡΙΖΙΜ ξαναχτυπούν!!!

Έλεος πια με τα ανυπόστατα δημοσιεύματα και την αχαλίνωτη φαντασία κάποιων...


Άνθρωποι του υποκόσμου, προσπαθώντας να επεκτείνουν τη δράση τους στην πολιτική, προκειμένου να προωθήσουν τα συμφέροντά τους συνεχίζουν τα ανυπόστατα και αήθη δημοσιεύματα κατά του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ. 

Η υπόθεση αυτή έχει ξεπεράσει πλέον τα επίπεδα της κακοήθειας και αγγίζει τα επίπεδα του κωμικού σίριαλ... Και τα επεισόδια είναι σχεδόν καθημερινά!

Τη μία μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ χρηματοδοτείται από ξένα μυστικά κέντρα. Την άλλη ο Αλέξης Τσίπρας από μηχανικός που μετείχε σε μια εταιρεία μετατρέπεται σε μεγαλοεργολάβο του Δημοσίου. Και τώρα σκάει η... άσφαιρη βόμβα ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν πληρώνει το ΙΚΑ! 


Προφανώς όλα αυτά είναι δάκτυλος εξωγήινων, των γνωστών ΣΥΡΙΖΙΜ, οι οποίοι θέλουν να εισβάλουν στον πλανήτη Γη και κρύβονται πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ, τρώνε και πίνουν στην Κουμουνδούρου και παίζουν πρέφα στη Βαλτετσίου...


****************


Χαρακτηριστικά είναι όσα είπε προ ημερών ο Αλέξης Τσίπρας: 

«Eίναι οι ίδιοι που απέσυραν τα λεφτά τους από τη χώρα για να δημιουργήσουν κλίμα πανικού ανάμεσα στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Είναι αυτοί που επιχειρούν να ξεπλύνουν τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Είναι οι ίδιοι που νομίζουν ότι θα συγκαλύπτονται για πάντα τα ανομήματά τους. Τους απαντάμε ότι δε θα επιτρέψουμε η πολιτική ζωή να λειτουργήσει με τους δικούς τους όρους, δηλαδή με όρους υποκόσμου. Σε μας αυτά δεν περνάνε. Χτυπάνε μια παράταξη που έχει δείξει ότι δεν διστάζει να αναμετρηθεί με συμφέροντα. Και θα το διαπιστώσουν πάρα πολύ σύντομα».


Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμα «γιατί βλέπω, τώρα τελευταία, ορισμένοι ζουν την αυταπάτη ότι ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα, είτε θα καταφέρουν να ανακόψουν την απήχηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο λαό, είτε θα καταφέρουν να μας φοβίσουν και να σταματήσουμε να βάζουμε το μαχαίρι στο κόκαλο. Και πότε βγάζουν στα πρωτοσέλιδά τους ότι μας χρηματοδοτούν και μας υποστηρίζουν μυστικά κέντρα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, πότε ότι τα έχουμε συμφωνήσει μυστικά με το μεγάλο εφοπλιστικό κεφάλαιο, πότε ότι είμαστε μεγαλοεργολάβοι. Το μόνο που δε γράψανε ακόμα είναι ότι μας καθοδηγούν οι εξωγήινοι».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)