to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:20 | 05.03.2019

Αυτοδιοίκηση

«Οι σύμβουλοι της κ. Γεννηματά να μην την παρασύρουν σε παγίδες, όπως με το ασυμβίβαστο στις εκλογές του 2007»

Καλό θα ήταν πριν σχολιάσει το Γραφείο Τυπου του ΚΙΝΑΛ να επιχειρήσει στοιχειωδώς να καταλάβει τη δήλωση της περιφερειάρχη επισημαίνουν πηγές της Περιφέρειας Αττικής


Καλό θα ήταν πριν σχολιάσει το Γραφείο Τυπου του ΚΙΝΑΛ να επιχειρήσει στοιχειωδώς να καταλάβει τη δήλωση της περιφερειάρχη επισημαίνουν πηγές της Περιφέρειας Αττικής προσθέτοντας: «Θα συμβουλεύαμε εκείνους που την συμβουλεύουν να μην την παρασύρουν σε επικές παγίδες όπως εκείνη του ασυμβίβαστου των εκλογών του 2007».

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τη δήλωση περί παραιτήσεώς της που έκανε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φ. Γεννηματά, δήλωσε:

«Θέλω να πω ότι δεν ξεχνάμε όλοι ότι η κυρία Γεννηματά έχει υπάρξει Υπερνομάρχης όταν οι Νομαρχίες και η Υπερνομαρχία είχαν τις αρμοδιότητες της Πολεοδομίας. Δηλαδή όταν στήνονταν οι παγίδες θανάτου. Και, αν μου επιτρέψετε, ως γυναίκα προς γυναίκα, ως μια γυναίκα που βρίσκεται στον πολιτικό στίβο κόρη αστυνομικού και νοικοκυράς, ας σιωπήσει μια γυναίκα που βρίσκεται στον πολιτικό στίβο λόγω του βαριού ονόματος του πατέρα της».

Το ΚΙΝΑΛ απάντησε στην περιφερειάρχη μέσω σχολίου του Γραφείου Τύπου:

«Ελπίζουμε οι δικηγόροι που θα αναλάβουν την κατηγορούμενη για τον θάνατο 100 ανθρώπων κα Δούρου να την ενημερώσουν ότι η Ανατολική και Δυτική Αττική δεν ανήκαν στην πρώην Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς. 

Ίσως έτσι σταματήσει να εκτίθεται και να γελοιοποιείται. Αφού δεν έχει την ευθιξία να αναλάβει τις ευθύνες της και να αναμείνει την κρίση της Δικαιοσύνης παραιτούμενη, ας σιωπήσει».

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)