to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:20 | 16.06.2012

πηγή: https://left.gr/91

Πολιτισμός

Οι Pink Martini για μια βραδια στον Λυκαβηττό...

Υπόσχονται πως θα μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή οι Pink Martini που επιστρέφουν στην Αθήνα για μία συναυλία στο θέατρο του Λυκαβηττού την Τετάρτη 11 Ιουλίου.


Από τη Νέα Υόρκη τού σήμερα, στην παλιά Αβάνα και μετά στο Σεν Τροπέ, οι μουσικές του συγκροτήματος θα μας παρασύρουν με τους jazz ρυθμούς τους που μετρούν ήδη 18 χρόνια άκρως επιτυχημένης διαδρομής γεμάτης νότες .

Aπό το "Amado Mio" μέχρι τα "Παιδιά του Πειραιά", το δωδεκαμελές συγκρότημα με μουσικούς από όλον τον κόσμο και η Στορμ Λαρζ στο τραγούδι υπόσχονται μια μουσική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.  Είναι γνωστό άλλωστε πως η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο συναυλιακό προορισμό για το συγκρότημα, αφού μας επισκέπτονται από το 2001 γεμίζοντας μουσικές τις καλοκαιρινές αθηναϊκές νύχτες.

Αξίζει όμως να πούμε δύο λόγια για τη μέχρι τώρα καριέρα του συγκροτήματος. Το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1997 με τίτλο "Sympathique", ένα χρόνο μετά θα παίξουν στο Φεστιβάλ των Καννών μαζί με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Όρεγκον και από τότε γυρίζουν τον κόσμο. Το 2009 κυκλοφόρησαν το "Joy to the World", με πολυεθνικό ήχο, που έλαβε διθυραμβικές κριτικές. Το 2011 κυκλοφόρησαν δύο παραγωγές, μια συλλογή και το "1969" στο οποίο συνεργάζονται με τη θρυλική Γιαπωνέζα τραγουδίστρια Σαόρι Γιούκι (Saori Yuki).

Τιμές εισιτηρίων: μέχρι και το Σάββατο 30 Ιουνίου 25 ευρώ, από την Κυριακή 1η Ιουλίου 30 ευρώ και την ημέρα της συναυλίας στο ταμείο 35 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: www.i-ticket.gr, www.ticket-services.gr και www.ticket-arena.gr,  καταστήματα Public και Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)