to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:48 | 12.10.2017

Πολιτική

Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τον πρώιμο χαμό του Γιάννη Παντή

«Με την ευχή το έργο του να συνεχιστεί και από στους επιγόνους του με τον ίδιο ζήλο του Γιάννη Παντή και το νομοσχέδιο για την εκπαίδευση για την αειφορία να πάρει σάρκα και οστά, εκφράζουμε τα θερμά στους συλλυπητήρια στους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του».


Η ανακοίνωση των Οικολόγων Πράσινων

Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουν την οδύνη στους για τον πρώιμο χαμό του Γιάννη Παντή, Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Ο Γιάννης Παντής υπήρξε καθηγητής στον τομέα Οικολογίας του Τμήματος Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με αξιοσημείωτη συμβολή στην επιστημονική μελέτη του περιβάλλοντος και ειδικά σε θέματα ρύπανσης, διαχείρισης οικοσυστημάτων με έμφαση στα υποβαθμισμένα και ερημοποιημένα μεσογειακά συστήματα, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, έχοντας αφήσει παρακαταθήκη ένα σημαντικό συγγραφικό και ερευνητικό έργο στην επιστήμη του περιβάλλοντος και στους οικολογίας.

Ειδικά από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και στο πλαίσιο στους αναθεώρησης στους Περιβαλλοντικής και Αειφόρου Εκπαίδευσης στα σχολεία είχε εκπονήσει, μετά από εκτενή διάλογο με στους εκπαιδευτικούς φορείς, σχέδιο νόμου, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε λόγω της ασθένειάς του.

Με την ευχή το έργο του να συνεχιστεί και από στους επιγόνους του με τον ίδιο ζήλο του Γιάννη Παντή και το νομοσχέδιο για την εκπαίδευση για την αειφορία να πάρει σάρκα και οστά, εκφράζουμε τα θερμά στους συλλυπητήρια στους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του.

Θεματική Ομάδα Παιδείας Οικολόγων Πράσινων


**** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Παντή, στους Αγίους Πάντες Ζακύνθου

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)