to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:11 | 15.05.2014

πηγή: alterthess

Πολιτισμός

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Ο κριτικός κινηματογράφου Στράτος Κερσανίδης γράφει κάθε εβδομάδα για το alterthess τις νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφίκές αίθουσες.


SUZANNE

Σκηνοθεσία: Κατέλ Κιγιεβερέ

Πρωταγωνιστούν: Σάρα Φορεστιέ, Αντέλ Ενέλ, Φρανσουά Νταμιάν, Πολ Αμί

Πολλοί παρομοιάζουν κάθε απώλεια ως «ένα μικρό θάνατο, ενός κομματιού του εαυτού μας», και δεν έχω επιχειρήματα, ούτε έχω τη διάθεση, να αντικρούσω αυτή την άποψη. Ο μικρός αυτός, λοιπόν θάνατος, λένε οι ψυχολόγοι, επιφέρει μια αλλαγή στα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις λειτουργίες μας. Και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αρνητικά αλλά μακροπρόθεσμα, μπορεί να είναι και θετικά.

Η ταινία της Κατέλ Κιγιεβερέ, αναπτύσσεται, γύρω από την απώλεια, ή μάλλον, γύρω από μια σειρά απώλειες.

Η Σουζάν και η μεγαλύτερή της αδελφή Μαρία, μαθήτριες στο δημοτικό, ζουν με το Νικολά, τον πατέρα τους. Η μητέρα έχει πεθάνει, άρα η ιστορία ξεκινά με μία απώλεια. Τα δυο κορίτσια, παρά το διαφορετικό του χαρακτήρα τους, είναι πολύ αγαπημένα και στηρίζουν η μία την άλλη. Τις συναντούμε ξανά στην εφηβεία, με τη Σουζάν να είναι έγκυος. Πέντε χρόνια μετά, ο γιος της ο Τσάρλι, ζει με την οικογένεια και με έναν πατέρα ο οποίος δεν εμφανίζεται και δεν αναφέρεται καθόλου. Να ακόμη μια απώλεια. Όταν η Σουζάν θα γνωρίσει το Ζουλιέν, έναν μικροκακοποιό τον οποίο ερωτεύεται, θα βρεθεί μετά από λίγο μπροστά σε ένα δίλημμα. Εκείνος πρέπει να φύγει στο εξωτερικό κι εκείνη πρέπει να διαλέξει αν θα φύγει μαζί του ή αν θα παραμείνει με την οικογένειά της. Ό,τι κι αν διαλέξει θα υποστεί ακόμη μια απώλεια. Τελικά φεύγει με το Ζουλιέν και έπειτα από λίγο καιρό τη βλέπουμε στη φυλακή επειδή πήρε μέρος σε μια ληστεία μαζί του. Αλλεπάλληλες απώλειες. Η Σουζάν χάνει και τον αγαπημένο της αλλά χάνει και το γιο της, την αδελφή της, τον πατέρα της.

Την ίδια στιγμή ο Τσάρλι χάνει τη μητέρα του αλλά χάνει και τον παππού του και τη θεία του, καθώς έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Όμως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Η Σουζάν μετά την αποφυλάκισή της επιστρέφει κοντά στην αδελφή της και τον πατέρα της, εργάζεται και επισκέπτεται το γιο της στη νέα του οικογένεια. Όμως ο Ζουλιέν εμφανίζεται ξανά. Φεύγει πάλι μαζί του, αποκτούν μαζί ένα κοριτσάκι αλλά εκείνος την μπλέκει σε νέα βρωμοδουλειά και η κοπέλα καταλήγει για μια ακόμη φορά στη φυλακή, μαζί με το παιδί της. Όμως ο χορός της απώλειας δε σταματά εδώ.

Συγκινητική; Ναι, είναι συγκινητική. Η Κατέλ Κιγιεβερέ πλάθει μια ιστορία που βρίσκεται μέσα το πλαίσιο της πραγματικότητας. Όλα όσα συμβαίνουν δεν είναι καταστάσεις απίθανες γι’ αυτό και πιο κοντινές μας άρα και πιο συγκινητικές.

Όμως, δεν είναι δακρύβρεκτες, δεν είναι τραβηγμένες ώστε να μας ταράξουν συναισθηματικά. Καθημερινές ζωές, καθημερινών ανθρώπων, που ζουν απλά και αγαπούν την οικογένειά τους.

Η σκηνοθέτιδα «χτίζει» το χαρακτήρα της Σουζάν, την εντάσσει μέσα στο οικογενειακό της περιβάλλον, το περιβάλλον της απώλειας. Κρατάει θαυμάσια την ανθρώπινη προσέγγιση και, φυσικά, τα ανθρώπινα μέτρα των ηρώων της. Το φινάλε εμπεριέχει τη συμφιλίωση, την αποδοχή και την αισιοδοξία. Είναι η περίπτωση που οι απώλειες, μακροπρόθεσμα, μπορεί να έχουν θετικά αποτελέσματα, αφού οδηγήσουν στην εσωτερική ισορροπία. Αυτό δηλαδή που συνέβη με τη Σουζάν.

Η ταινία προβλήθηκε στο 54ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης και κέρδισε τον Αργυρό Αλέξανδρο, το βραβείο γυναικείας ερμηνείας για την Σάρα Φορεστιέ και το βραβείο καλλιτεχνικής επίτευξης για τον ηθοποιό Φρανσουά Νταμιάν. Τέλος, η Αντέλ Ενέλ, κέρδισε το βραβείο Σεζάρ β΄ γυναικείου ρόλου.

GODZILLA

Σκηνοθεσία: Γκάρεθ Έντουαρντς

Πρωταγωνιστούν: Ελίζαμπεθ Όλσεν, Μπράιαν Κράνστον, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Βίκτορ Ράζουκ, Ζιλιέτ Μπινός, Σάλι Χόκινς, Κεν Βατανάμπε, Ντέιβιντ Στράδερν

Το πασίγνωστο κινηματογραφικό τέρας επανέρχεται σε μια ολοκαίνουρια εκδοχή και σε τρεις διαστάσεις (3D).

Επιστήμονες οι οποίοι παρασύρονται από την αλαζονεία έχουν δημιουργήσει τρομερά τέρατα τα οποία απειλούν την ανθρωπότητα. Σε αυτή τη θεαματική περιπέτεια ο Γκοτζίλα βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτά τα τέρατα.

Εάν είστε φαν του είδους τότε θα το απολαύσετε. Διαφορετικά, προτιμήστε κάτι άλλο.

ΔΙΑΦΘΟΡΑ

FILTH

Σκηνοθεσία: Τζον Σ. Μπερντ

Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς ΜακΑβόι, Ίμοτζεν Πουτς

Ο αστυνομικός, Μπρους Ρόμπερτσον, αγωνίζεται να κερδίσει την προαγωγή του. Παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, κάνει ό,τι μπορεί για να πετύχει αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο. Κι αυτό επειδή ο εθισμός στα ναρκωτικά αλλά και ο κακός του χαρακτήρας δεν τον βοηθούν. Άξεστος, πιεστικός, αυταρχικός βασανίζεται από τις παραισθήσεις και από τη διπολική του συμπεριφορά.

Ενδιαφέρουσα βρετανική ταινία αστυνομική περιπέτεια βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ίρβιν Γουέλς .

ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ

ROMEO AND JULIET

Σκηνοθεσία: Κάρλο Καρλέι

Πρωταγωνιστούν: Ντάγκλας Μπουθ, Χέιλι Στάινφελντ, Ντέμιαν Λιούις, Εντ Γουέστγουικ, Κρίστιαν Κουκ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Τομ Γουίσντομ, Πολ Τζιαμάτι, Λάουρα Μοράντε, Τόμας Αράνα, Κόντι Σμιτ Μακφί, Νατάσα Μακέλχον, Ματ Πατρέζι

Το μίσος ανάμεσα στις οικογένειες των Μοντέγων και των Καπουλέτων δεν εμποδίζει το νεαρό Ρωμαίο και τη νεαρή Ιουλιέτα να ερωτευτούν. Αν και οι οικογένειές τους θα κάνουν το παν για να τους χωρίσουν εκείνοι θα προτιμήσουν να μείνουν μαζί. Έτσι με τη βοήθεια του μοναχού Λόρενς, θα καταστρώσουν ένα τολμηρό σχέδιο το οποίο είτε θα τους προσφέρει την ευτυχία είτε θα τους οδηγήσει στην καταστροφή.

Το πολυδιαβασμένο, πολυπαιγμένο στο θέατρο αλλά πολύκινηματογραφημένο βιβλίο του Σέξπιρ, αποκτά νέα πνοή στην κινηματογραφική μεταφορά του Κάρλο Καρλέι.

Ο ΣΩΣΙΑΣ

THE DOUBLE

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Αγιοάντε

Πρωταγωνιστούν: Τζέσε Άιζενμπεργκ, Μια Βασικόβσκα, Γουάλας Σον, Νόα Τέιλορ

Ο Σάιμον Τζέιμς είναι ένας ασήμαντος άνθρωπος που εργάζεται σε μια πολυεθνική εταιρία. Είναι τόσο ασήμαντος που περνά σχεδόν απαρατήρητος. Το αφεντικό του, οι συνάδελφοί του αλλά ακόμη και η ίδια η μητέρα του τον υποτιμούν. Περισσότερο όμως τον πληγώνει το γεγονός πως τον αγνοεί εντελώς η όμορφη συνάδελφός του στο γραφείο, η Χάνα. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα όταν θα προσληφθεί ο Τζέιμς Σάιμον, ο οποίος είναι ολόιδιος με τον Σάιμον Τζέιμς, αλλά μόνον εξωτερικά. Επειδή σε όλα τα άλλα διαφέρουν εντελώς. Ο νέος του συνάδελφος έχει αυτοπεποίθηση, θάρρος και καταφέρνει να γοητεύει τις γυναίκες.

Ο βρετανός σκηνοθέτης, Ριτσαρντ Αγιοάντε σκηνοθετεί μια σκοτεινή σατιρική μεταφορά του ομώνυμου έργου του Φίοντορ Ντοστογιέφσκι. Μία μαύρη κωμωδία που ανατέμνει τα πιο ζοφερά στοιχεία της σύγχρονης πραγματικότητας. Με μία λιτή δραματουργικά γραμμή, ανασκευάζει το ασφυκτικό ντοστογιεφσκικό περιβάλλον, μεταφέροντάς το στη δυστοπική εκδοχή του σήμερα και του αύριο.

SALVO

Σκηνοθεσία: Φάμπιο Γκρασαντόνια, Αντόνιο Πιάτζα

Πρωταγωνιστούν: Σαλέχ Μπακρί, Σάρα Σεραϊόκο, Λουίτζι Λο Κάσκιο, Μάριο Πουπέλα

Ένας ψυχρός εκτελεστής της σικελικής Μαφίας, ο Σάλβο, μπαίνει σε ένα σπίτι για να εκτελέσει μία αποστολή. Θύμα του είναι κάποιος ο οποίος επιτέιθηκε στον αρχηγό του. Όμως δίπλα στο θύμα βρίσκεται η τυφλή αδελφή του, η Ρίτα. Ο Σάλβο προσπαθεί να της κλείσει τα μάτια που τον κοιτούν ενοχλητικά με το κενό τους βλέμμα. Όμως συμβαίνει κάτι παράδοξο. Τα μάτια της Ρίτας βλέπουν για πρώτη φορά. Ο εκτελεστής δεν την σκοτώνει κι έτσι βάζει τον εαυτό του σε μεγάλο κίνδυνο.  

Ένα δυνατό δράμα από την Ιταλία. Οι δύο συν-σκηνοθέτες, σε σημείωμά τους αναφέρουν:

«Η συνάντηση μεταξύ των δύο βασικών χαρακτήρων δημιουργεί ένα επικίνδυνο ρήγμα, μια προσωρινή αποδέσμευση από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, την πολύ επικίνδυνη επιλογή της ελευθερίας του να επιλέγεις. Μια απροσδόκητη στιγμή χάριτος. Αυτό είναι το είδος του θαύματος που ο κόσμος φοβάται και χρειάζεται περισσότερο. Χάρη στα δύο διαφορετικά επίπεδα τύφλωσης, την ηθική τύφλωση του Σάλβο που αντιπαρατίθεται στην σωματική τύφλωση της Ρίτα, και το πώς αυτό καθορίζει  τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο και την ιστορία, έχουμε προσπαθήσει να ξυπνήσουμε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του θεατή αφαιρώντας την αίσθηση της όρασης, έτσι ώστε να παράγει το συναίσθημα, αντιστεκόμενος στο συναίσθημα,  χωρίς ποτέ να δίνουμε μεγάλη έμφαση σε αυτό.

Η ταινία ξεκινά δυναμικά, με μακρά δράση και μια σκηνή κυνηγητού, η οποία συνειδητά μας οδηγεί στο θρίλερ, όμως κάποιες ενδείξεις της μελλοντικής εξέλιξης είναι ήδη παρούσες. Θέλαμε ο θεατής να οδηγείται στην ταινία από την γρήγορη διαδοχή σκηνών που αρχίζουν με την απόπειρα δολοφονίας. Κάτι καταπληκτικό συμβαίνει, που ανατρέπει πλήρως τη ζωή των δύο βασικών χαρακτήρων. Και ακόμα και η ιστορία και το φιλμάρισμα αλλάζει απότομα πορεία. Νομίζαμε ότι ήμασταν σε ένα είδος ιστορίας και βρισκόμαστε ξαφνικά σε μια άλλη ιστορία που γεννήθηκε από την πρώτη. Ως θεατές σταδιακά συντασσόμαστε σε αυτή τη νέα ιστορία, όπως ακριβώς ο Σάλβο και η Ρίτα   κατρακύλησαν σε αυτό, αναγκάστηκαν να  γνωρίσουν ο ένας τον άλλο και να συμβιβαστούν με αυτή την εμπειρία».

MILLION DOLLAR ARM

Σκηνοθεσία: Κρεγκ Γκιλέσπι

Πρωταγωνιστούν: Κινγκ, Τζον Χαμ, Μπιλ Πάξτον, Λέικ Μπελ, Άλαν Άρκιν

Ένας αθλητικός παράγοντας σχεδιάζει μια ασυνήθιστη τακτική στρατολόγησης για να πάρει ταλαντούχους παίκτες του κρίκετ από την Ασία που θα παίξουν στην ΅στο πρωτάθλημα Κρίκετ.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Από Πέμπτη 15 Μαϊου έως Τετάρτη 21 Μαϊου 2014

ΘEΡΙΝΟΙ

ΕΛΛΗΝΙΣ (τηλ. 2310-292-304 Λεωφ. Στρατού. Δίπλα στο Βελλίδειο): Ο Λύκος της Wall Street (Προβολές: 21.00 )

ΝΑΤΑΛΙ (2310-829-457 Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 3):  Suzanne (Προβολές: 21.00 - 22.45)

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ

ΒΑΚΟΥΡΑ (τηλ. 2310-233-665. Dolby Digital EX):  

Αιθουσα 1: Γερμανός γιατρός (Προβολές: 18.30 - 20.00) / Μικρά Αγγλία (Προβολές: 21.30 )

Αιθουσα 2: Καμίλ Κλοντέλ 1915 (Προβολές: 19.00 - 20.45) / Τέλεια ομορφιά (Προβολές:  22.30)

VILLAGE CENTRE (τηλεφωνικο κέντρο 2310 - 499999, Εμπορικο Κεντρο MEDITERRANEAN COSMOS):

Αίθουσα 1. ING (D.T.S. Sound Ρίο 2 – μεταγλωτισμένη (Προβολές: 18.30, Σάββατο και Κυριακή: 12.00 – 14.10 – 16.20 – 18.30) / Κυριαρχία (Προβολές: 20.40 – 23.10)

Αίθουσα 2. (Dolby Digital ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ρίο 2 – μεταγλωτισμένη (Προβολές Σάββατο και Κυριακή: 13.10 – 15.20 – 17.30) / Captain America 2: Ο στρατιώτης του χειμώνα (Προβολές: 19.40 – 22.20)

Αίθουσα 3. (Dolby Digital) - ΓΕΡΜΑΝΟΣ Η ταινία LEGO – μεταγλωττισμένη (Προβολές Σάββατο και Κυριακή: 13.50 – 16.00) / Η άλλη γυναίκα (Προβολές: 18.10 – 20.30 – 22.50)

Αιθουσα 4. (Dolby Digital Η Τίνκερμπελ και οι πειρατές – μεταγλωττισμένη (Προβολές: 18.00, Σάββατο και Κυριακή: 13.00 – 14.40 – 16.20 – 18.00) / Godzilla 3D (Προβολές: 20.00 – 22.30)

Αίθουσα 5. (Dolby DigitalStereo) Ένας σκίουρος σούπερ-ήρωας – μεταγλωττισμένη (Προβολές: 17.50,  Σάββατο και Κυριακή: 12.20 – 14.10 – 16.00 – 17.50) / Ανυπόφοροι γείτονες (Προβολές: 19.50 – 21.50 – 23.50)  

Αίθουσα 6. (Max screen Digital Sound D.T.) Ένας σκίουρος σούπερ-ήρωας – μεταγλωττισμένη (Προβολές Σάββατο και Κυριακή: 13.30 – 15.20 – 17.10) / Godzilla (Προβολές: 19.10 – 21.40 – 00.10)

Αίθουσα 7. (Dolby Digital): Εγώ ο απαισιότατος 2 – μεταγλωττισμένη (Προβολές Σάββατο και Κυριακή: 12.20 – 14.20 – 16.20) / Godzilla (Προβολές: 18.20 – 20.50 – 23.20)

Αίθουσα 8 Ο κύριος Πίμποντι και ο Σέρμαν – μεταγλωττισμένη (Προβολές Σάββατο και Κυριακή: 12.30 – 14.30 – 16.30) / The amazing spiderman 2 (Προβολές: 18.30 – 21.20 – 00.20)

Αιθουσα 9. (Comfort) Godzilla (Προβολές: 20.50 – 23.20, Σάββατο και Κυριακή: 18.20 – 20.50 – 23.20)

Αίθουσα 10. Comfort (Digital. Sound) The amazing spiderman 2  (Προβολές: 21.20 – 00.20, Σάββατο και Κυριακή: 18.30 – 21.20 – 00.20)

VILLAGE στο Λιμάνι Ο.Λ.Θ. Αποθήκη 1, Προβλήτα Νο1 (τηλ. 14 848 με χρέωση)

Αιθουσα 1: Dolby Digital Surround Η πεντάμορφη και το τέρας (Προβολές: 19.30) / The amazing spiderman 2 (Προβολές: 21.50)

Αιθουσα 2: Dolby Digital Surround Godzilla (Προβολές: 19.00 – 21.30)

Αιθουσα 3: Dolby Digital Surround Ένας σκίουρος σούπερ-ήρωας – μεταγλωττισμένη (Προβολές Σάββατο και Κυριακή: 18.30) / Ανυπόφοροι γείτονες (Προβολές: 20.50 – 22.50)

Αιθουσα 4: Dolby Digital Surround Η Τίνκερμπελ και οι πειρατές – μεταγλωττισμένη (Προβολές Σάββατο και Κυριακή: 18.20) / Η άλλη γυναίκα (Προβολές: 20.15) / Godzilla 3D (Προβολές: 22.30)

ΘΕΑΝΩ ( τηλ. 2310-837-587 Κων/πόλεως 75 – Μπότσαρη):  2 ΣΕΞ ΤΑΙΝΙΕΣ

ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ (τηλ. 2310-834-996 Βασ.Όλγας 150 Dolby Digital Η Τίνκερμπελ και οι Πειρατές (Προβολές: 17.15 - 19.00)

ΛΑΪΚΟΝ (τηλ. 2310-513-880 Μοναστηρίου 2): 2 ΣΕΞ ΤΑΙΝΙΕΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ (τηλ. 2310-261-727 Φιλ. Εταιρίας – Δημ. Μαργαρίτη. Dolby Ξενοδοχείο Grand Budapest (Προβολές: 19.00 - 20.45) / Κάτω από το δέρμα (Προβολές: 22.30)

ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ-ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (τηλ. 2310 508398 )

Αίθουσα ΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αφιέρωμα: Τα ηθικά διλήμματα του Κριστόφ Ζανούσι (Προβολές: Πέμπτη εως Κυριακή 19.00 – 21.30)

ΟΛΥΜΠΙΟΝ (τηλ. 2310 378404 Dolby Stereo):

Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΟΝ: Suzanne (Προβολές: 19.00 – 20.45 – 22.30)

Αίθουσα ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ: Το βάλς γιά τη Μόνικα (Προβολές: 21.30) / Ηθοποιοί, ημερολόγιο σπουδής (Προβολές: 18.00 – 19.10 – 20.20)

ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ (Πληροφορίες: τηλ. 2310-290-290, Κρατήσεις: τηλ. 14560, απο σταθ. 0,49 ευρω  & 0,98 ευρω απο κιν., on-line: www.odeon.gr & www.i-ticket.gr. Τσιμισκή 43):

Αιθουσα 1 (DTS-Dolby Digital Godzilla 3D (Προβολές: Σάββατο και Κυριακή: 17.00 – 19.30 – 22.00)

Αιθουσα 2 (Dolby Digital:) Ρίο 2 – μεταγλωττισμένη (Προβολές Σάββατο και Κυριακή: 17.50) / Η άλλη γυναίκα (Προβολές: 20.00 – 22.20)

Αιθουσα 3 (Dolby Digital:) Η Τίνκερμπελ και οι πειρατές – μεταγλωττισμένη (Προβολές Σάββατο και Κυριακή: 16.30) / Ο σωσίας (Προβολές: 18.20 – 20.20 – 22.30, Τετάρτη: 22.30)

Αιθουσα 4 (Dolby) Ένας σκίουρος σούπερ-ήρωας – μεταγλωττισμένη (Προβολές: 18.30) / Ανυπόφοροι γείτονες (Προβολές: 20.30 – 22.40)

Αιθουσα 5 (Dolby Digital JBL 5000 Godzilla (Προβολές: 18.00 – 20.30 – 23.00)

Αιθουσα 6 (Dolby Digital): Η τριλογία της απόκλισης: Οι διαφορετικοί (Προβολές: 19.50) / Κυριαρχία (Προβολές: 22.40)

Αιθουσα 7 (Dolby Digital The amazing spiderman 2 (Προβολές: 18.30 – 21.30)

Αιθουσα 8 (Dolby Digital): The amazing spiderman 2 (Προβολές: 19.30 – 22.30)

STER CINEMAS Μακεδονία (Tηλ: κρατήσεων από σταθερό: 801 801 7837 και απο κινητο: 210 8092690, Εμπορικο Κεντρο «Μακεδονία», Πυλαία) online buy: www.stercinemas.gr:

Αίθουσα 1. (Dolby Digital EX D. Ένας σκίουρος σούπερ-ήρωας – μεταγλωττισμένη (Προβολές Σάββατο και Κυριακή: 13.20 – 15.10) / Godzilla 3D (Προβολές: 17.00 – 19.30 – 22.00)

Αίθουσα 2. (Dolby Digital D.T. Ριο 2 – μεταγλωττισμένη (Προβολές: 18.10 – 20.10, Σάββατο και Κυριακή: 12.00 – 14.10 – 16.10 – 18.10 – 20.10) / Κυριαρχία (Προβολές: 22.20)

Αίθουσα 3. (Dolby Digital D.T.S.): The amazing spiderman 2 (Προβολές: 19.20 – 22.30, Σάββατο και Κυριακή: 13.00 – 16.20 – 19.20 – 22.30)

Αίθουσα 4. (Dolby Digital D.T. -------- ΚΛΕΙΣΤΗ ---------

Αίθουσα 5. (Dolby Digital D.Τ) Η άλλη γυναίκα (Προβολές: 18.00 – 20.40 – 23.00, Σάββατο και Κυριακή: 15.30 – 18.00 – 20.40 – 23.00)

Αίθουσα 6. (Dolby Digital D.T The amazing spiderman 2 (Προβολές: 17.30 – 20.20 – 23.20, Σάββατο και Κυριακή: 14.30 – 17.30 – 20.20 – 23.20)

Αίθουσα 7. (Dolby Digital D.T. Η Τίνκερμπελ και οι πειρατές – μεταγλωττισμένη (Προβολές: 18.50 – 20.30, Σάββατο και Κυριακή: 12.50 – 14.50 – 16.50 – 18.50 – 20.30) / Η πεντάμορφη και το τέρας (Προβολές: 22.10)

Αίθουσα 8. (Dolby Digital D.T.S) --------------- ΚΛΕΙΣΤΗ ----------------

Αίθουσα 9. --------------- ΚΛΕΙΣΤΗ ----------------

Αίθουσα 10. (Dolby Digital D.T.S.): The amazing spiderman 2 (Προβολές: 18.20 – 21.30, Σάββατο και Κυριακή: 12.20 – 15.20 – 18.20 – 21.30)

Αίθουσα 11. (Dolby Digital EX, D.T.S.): Godzilla (Προβολές: 18.30 – 21.00 – 23.30, Σάββατο και Κυριακή: 13.30 – 16.00 – 18.30 – 21.00 – 23.30)

ΦΑΡΓΚΑΝΗ (τηλ. 2310 – 960 - 063 Dolby Stereo S.R.) ------  ΕΚΛΕΙΣΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)