to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Οι μισαλλόδοξοι οπαδοί του Τζιτζικώστα

Εχει... αναστατωθεί το ακροδεξιό ιστολόγιο ANTINEWS (που υποστηρίζει φανατικά το «νέο» του Απόστολου Τζιτζικώστα) με την τοποθέτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής δύο μουσουλμάνων βουλευτών.


«Μυαλό δε βάζουν στο ΣΥΡΙΖΑ με τίποτα. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και ανεύθυνοι. Την ώρα που καίγεται ο κόσμος, που γίνεται της κακομοίρας στην περιοχή με αφορμή την προσφυγική κρίση και η Τουρκία παζαρεύει όσο το δυνατόν περισσότερα ανταλλάγματα από την Ευρώπη και αναβαθμίζει τις σχέσεις της με τη Γερμανία, τι σκέφτηκαν να κάνουν στην κυβέρνηση του Τσίπρα και του Καμμένου λέτε; Έβαλαν δύο μουσουλμάνους βουλευτές ως μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων. Πρόκειται για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καρά Γιουσούφ Μεμέτ Αϊχάν και Μουσταφά Μεμέτ Μουσταφά. Προφανώς και τυπικά είναι όλα εντάξει. Είναι Έλληνες πολίτες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα και γι' αυτό, ως Έλληνες πολίτες έχουν εκλεγεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ωστόσο υπάρχει ένας άγραφος νόμος (;)  που αφορά την εθνική ασφάλεια της χώρας και ως σήμερα καμία κυβέρνηση δεν τον είχε παραβεί [...]».

Πληροφορούμε το ακροδεξιό ιστολόγιο ότι εκτός από τον υποτιθέμενο «άγραφο» νόμο που επικαλείται, υπάρχει και ο γραμμένος νόμο, που είναι το ελληνικό Σύνταγμα και προστατεύει την ανεξιθρησκία και την ισότητα ανάμεσα σε όλους τους πολίτες της χώρας.

Το Σύνταγμα κουρελιάστηκε επανειλημμένα από τους μισαλλόδοξους «άγραφους» νόμους των κυβερνήσεων της Δεξιάς, που χώριζαν τους πολίτες της Θράκης σε κατηγορίες και τους έσπρωχναν επί δεκαετίες απογοητευμένους και υποβαθμισμένους προς το εκάστοτε τουρκικό προξενείο.

Σημειώνουμε δε εδώ ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά δεν είναι μουσουλμάνος, είναι απλά άθεος, αλλά δεν γνωρίζουμε αν και για τους άθεους υπάρχει άλλος «άγραφος» νόμος Κρανιδιώτη.

Επιπλέον δεν φάνηκε να ταράχτηκαν όλοι αυτοί που η ναζιστική Χρυσή Αυγή έγινε (ατυχώς) αποδέκτης απόρρητων επιστολών του υπουργού Εξωτερικών και δεν δίστασε μάλιστα να τις αποκαλύψει στη Βουλή. Φαίνεται ότι οι οπαδοί του Χίτλερ είναι για τους συγκεκριμένους κυρίους πιο αποδεκτοί από τους αλλόθρησκους.

Αλήθεια, ο φερόμενος ως κεντροδεξιός κ. Τζιτζικώστας έχει την ίδια άποψη με τους όψιμους οπαδούς του αυτού του φιλοσαμαρικού ακροδεξιού μπλοκ;

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)