to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:48 | 04.07.2018

Πολιτική

Οι «Μένουμε Μνημόνιο» από τον πανικό βλέπουν παντού φαντάσματα

Ο θυμός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις δηλώσεις Μοσκοβισί περί θετικής οικονομικής πορείας της χώρας και τέλους των μνημονίων συνεχίζεται. Ούτε λίγο ούτε πολύ βαπτίζουν τον Επίτροπο... Συριζαίο. Τον θυμό αυτόν και τις αντιδράσεις συμμερίζονται, όπως ήταν αναμενόμενο, τα κανάλια. Τα φώτα έπεσαν και στην τετραμερή σύνοδο Ελλάδας-Βουλγαρίας-Σερβίας-Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη, με έμφαση στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μερικών δεκάδων (!) ατόμων. Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν επίσης το Μακεδονικό, οι δηλώσεις Καμμένου για τη συμφωνία των Πρεσπών, η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πάτρα, η περιπέτεια των παιδιών σε σπήλαιο της Ταϊλάνδης, η δίκη του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


 

Ηχηρή απάντηση Μοσκοβισί σε ΝΔ και Μητσοτάκη

Μετά τον Κωστή Χατζηδάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η ΝΔ επιτέθηκε στον Π. Μοσκοβισί και στη συζήτηση για το τέλος των μνημονίων στο ευρωκοινοβούλιο - «Ένας πολιτικός δεν πρέπει να στρέφεται κατά της αλήθειας» η σκληρή απάντηση του Μοσκοβισί. (αναλυτικά)

 


«Σκασμένη» η Νέα Δημοκρατία

Ο πανικός της Ν.Δ. μπροστά στην καθαρή έξοδο. (αναλυτικά)


 

Σε πανικό οι θλιβεροί πρωταγωνιστές του ελληνικού δράματος της περιόδου 2010-2014 

«Οι θλιβεροί πρωταγωνιστές του ελληνικού δράματος, της περιόδου 2010-2014, βρίσκονται αυτές τις μέρες σε πανικό. Και χάνουν κάθε αξιοπιστία και σοβαρότητα, καθώς βλέπουν ότι το καταστροφολογικό τους αφήγημα, έχει την ίδια ημερομηνία λήξης με τα μνημόνια» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. (αναλυτικά)


 

Ο πανικός μεταφέρθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο: Νέα επίθεση της ΝΔ στον Μοσκοβισί

«Θα ήθελαν ένα 4ο μνημόνιο για να μπορούν να κρυφτούν πίσω του», σχολιάζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την επίθεση του Μ. Κεφαλογιάννη στον Ευρωπαίο Επίτροπο. (αναλυτικά)


 

Δημ. Παπαδημούλης: «Τα βάζουν με τους Σεντένο και Μοσκοβισί, επειδή η κυβέρνηση Τσίπρα βγάζει την Ελλάδα απ' τα Μνημόνια»

«Οι Κασσάνδρες των Αθηνών, που άφησαν την πατρίδα με έλλειμμα 15,1% το 2009 -και σήμερα έχουμε πλεόνασμα 0,8%, μοιρολογούν και καταστροφολογούν». (αναλυτικά)


 

Αναγνώριση της σημασίας της Συμφωνίας των Πρεσπών στην τετραμερή σύνοδο

Τη σημασία που έχει η Συμφωνία των Πρεσπών για το μέλλον της περιοχής, επισήμαναν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, της Ρουμανίας, Βιόριτσα Ντάντσιλα και ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, στη διάρκεια της Τετραμερούς Συνόδου, που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη. (αναλυτικά)


 

«Άραγε η ΝΔ θα "συστήσει" και στον ΟΟΣΑ "να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του";»

Τι αναφέρει το υπουργείο Εργασίας, με αφορμή την αναφορά του ΟΟΣΑ στον «σημαντικό ρόλο των συλλογικών διαπραγματεύσεων, για τη βελτίωση του εισοδήματος των εργαζομένων και της απασχόλησης». (αναλυτικά)


 

Μάριο Σεντένο: Νέα ελάφρυνση χρέους, εάν χρειαστεί

Ο επικεφαλής των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης βλέπει «περισσότερο χώρο για ευελιξία» στις πολιτικές που θα χαραχθούν μετά τον Αύγουστο. (αναλυτικά)


 

Morgan Stanley: Επιτυχημένη η έξοδος της Ελλάδας

Η οικονομία πηγαίνει καλύτερα και πρέπει να αναμένονται αναβαθμίσεις, τονίζει ο οίκος. (αναλυτικά)


 

Θετικό το ισοζύγιο εγγραφών - διαγραφών επιχειρήσεων το πρώτο εξάμηνο

Από την 1η/1/2018 έως την 30ή/6/2018 δημιουργήθηκαν 17.018 επιχειρήσεις, ενώ από τις 14.558 επιχειρήσεις που διέκοψαν τη δραστηριότητά τους το πρώτο εξάμηνο του 2017, το φετινό διάστημα οι διαγραφές περιορίστηκαν στις 9.157 επιχειρήσεις. (αναλυτικά)


 

Προειδοποιήσεις του υπουργείου Υγείας προς την Τράπεζα Πειραιώς για το «Ερρίκος Ντυνάν»

Αναφορικά με το μέλλον και τις προοπτικές του Ιδρύματος, της πιθανής επαναφοράς του στο σύστημα της Δημόσιας Υγείας συμπεριλαμβανομένης, «αυτοί που τελικά θα αποφασίσουν συνεκτιμώντας τα πορίσματα της Εξεταστικής Επιτροπής, είναι η Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας». (αναλυτικά)


 

Ψηφιακή αναβάθμιση του μητρώου επιχειρήσεων

Η ψηφιακή αναβάθμιση του μητρώου επιχειρήσεων αναμένεται να βελτιώσει τη δημοσιότητα, με δομημένη παρουσίαση πληροφοριών, περισσότερα κριτήρια αναζήτησης, νέο φιλικότερο περιβάλλον για τον χρήστη. (αναλυτικά)


 

Tίθεται σε πλήρη λειτουργία το Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο

Διαφάνεια στις περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις με ταυτόχρονη μείωση της γραφειοκρατίας και του κόστους. (αναλυτικά)


 

Βελτιωμένες οι καινοτομικές επιδόσεις της Ελλάδας μεταξύ 2014-2017

Ανάλυση του «Ευρωπαϊκού Πίνακα Αποτελεσμάτων Καινοτομίας 2018» από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης. (αναλυτικά)


 

#This_is_not_fake_news: Αντιπλημμυρική προστασία Δήμου Νέας Σμύρνης.

Συνεχίζεται η διαδικτυακή εκστρατεία για την ενημέρωση των πολιτών για τα έργα υποδομής που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)