to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:37 | 13.02.2019

Κοινωνία

Οι «Μακεδονομάχοι» κάνουν... τέχνη με τις ευλογίες του δήμου Πτολεμαΐδας

Γκράφιτι με τον Μέγα Αλέξανδρο και την ελληνική σημαία έκανε η ομάδα «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» στην είσοδο της πόλης με την ευλογία μάλιστα του δήμου Εορδαίας.


Η Συμφωνία των Πρεσπών να τέθηκε σε εφαρμογή και η γειτονική χώρα να ονομάζεται πλέον κι επισήμως Βόρεια Μακεδονία, στην Πτολεμαΐδα όμως οι «Μακεδονομάχοι» επιμένουν πως η Μακεδονία είναι μία.

Γκράφιτι με τον Μέγα Αλέξανδρο και την ελληνική σημαία έκανε η ομάδα «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» στην είσοδο της πόλης με την ευλογία μάλιστα του δήμου Εορδαίας.

Υπενθυμίζεται ότι 6 μέλη τςη ομάδας είχαν προσαχθεί, επειδή κολλούσαν αφίσες κατά βουλευτών που θα ψήφιζαν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» αναφέρουν:

Καλημέρα φίλες και φίλοι
Οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες αλλά και η πλειοψηφία των Ελλήνων, όσες προδοτικες συμφωνίες και αν επικυρωθούν στην Ελληνική βουλή, δεν θα πάψουμε ποτέ να φωνάζουμε και να θυμίζουμε με όλους τους τρόπους πως Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Γι αυτό τον λόγο και με την άδεια του Δήμου Εορδαίας, στην είσοδο της πόλης και απέναντι από το Δημαρχείο της, δημιούργησαμε το παρακάτω γκράφιτι
Εδώ αξίζει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά αλλά και να ευχαριστήσουμε δημόσια τον συντοπίτη μας Dimitris Chalkidis (Δημήτρης Χαλκιδης) tattoo artist όπου φιλοτέχνησε και δημιούργησε εντελώς δωρεάν ένα καταπληκτικό έργο τέχνης που ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια του γκράφιτι!!!
Φίλε Δημήτρη σ ευχαριστούμε για το "κόσμημα" που από σήμερα θα κοσμεί την πόλη και θα θυμίζει σε όλους πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!

 

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)