to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Οι κυβερνήσεις της νύχτας

Και το περασμένο σαββατοκύριακο είχαμε δύο εκτελέσεις εμπλεκομένων στα κυκλώματα της νύχτας, η μία στο Μπουρνάζι και η άλλη στη Βάρη


Μετά τη συνταρακτική δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στις 9 Απριλίου, οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού εκτίμησαν πως έπρεπε, για λόγους εντυπώσεων, να παρέμβει και πρότειναν να δώσει δημοσίως εντολή στον Χρυσοχοΐδη να συλληφθούν το ταχύτερο δυνατόν οι δράστες και να βρεθεί ο εντολέας τους.

Ακολούθησε το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Κάτι έπρεπε να δείξουν ότι κάνουν και το ΠΡΟ-ΠΟ ανακοίνωσε ότι προσφέρονται 300.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τους δράστες. Έπειτα η κυβέρνηση διά του ιατρού υπουργού Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι οι ποινές για τους εγκληματίες θα γίνουν πιο σκληρές!

Στη συνέχεια, είχαμε την παράδοση ογκωδέστατου (!) φακέλου στις εισαγγελικές αρχές από τον φιγουρατζή υπουργό, ο οποίος φάκελος, όπως μας είπαν, περιέχει εκατοντάδες ονόματα που εμπλέκονται με την εγχώρια μαφία και το οργανωμένο έγκλημα, ώστε να ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα και να ασκηθούν διώξεις! Τους ξέρουν όλους, αλλά το μπαλάκι και οι ευθύνες στις δικαστικές αρχές!

Και το περασμένο σαββατοκύριακο είχαμε δύο εκτελέσεις εμπλεκομένων στα κυκλώματα της νύχτας, η μία στο Μπουρνάζι και η άλλη στη Βάρη. Οι δικαιολογίες, δυστυχώς, εξαντλήθηκαν. Μάθαμε όμως από την ΕΛ.ΑΣ. ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών! Κάτι σαν «ανασχηματισμός» στις ηγεσίες των εγχωρίων μαφιόζων δηλαδή.

Να θυμίσουμε ένα απόσπασμα από κείμενο του Γ. Καραϊβάζ λίγο πριν δολοφονηθεί. Έγραφε: «Το εάν άλλαξαν οι συμμαχίες και τα στρατόπεδα (σ.σ.: στον χώρο της νύχτας) αποτελεί αδιάφορο, έλασσον, και απασχολεί ως σημαντικό στοιχείο αποκλειστικά τους μετόχους του επικίνδυνου μπρα ντε φερ. Την κοινωνία απασχολεί και αναζητά απαντήσεις στο μείζον ζήτημα της διαπλοκής μαφίας και κρατούντων».

Φτάσαμε λοιπόν στους κρατούντες. Οι οποίοι κρατούντες γνωρίζουν τη διαφθορά και δεν τολμούν να κάνουν τίποτα, καθώς τα «παιδιά» και οι αστυνομικές ελίτ έχουν υποσχεθεί με καθεστώς ασυλίας να δέρνουν τους πολιτικά αντιδρώντες και αμφισβητούντες την εξουσία των κρατούντων.

Άλλωστε το πελατειακό σύστημα στηρίζεται στις παράνομες συναλλαγές. Συναλλαγές από την κορυφή της πολιτικής εξουσίας έως τις υπηρεσίες που λαδώνονται για τις εξτρά παράνομες εξυπηρετήσεις των πελατών και ψηφοφόρων. Συναλλαγές που απογειώνονται σε περιόδους οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)