to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:45 | 05.09.2012

left.gr

Πολιτισμός

Οι χρυσαυγίτες απειλούν ευθέως μια παράσταση!

Η Χρυσή Αυγή έστρεψε τα βέλη της και στην καλλιτεχνική δημιουργία, αυτή τη φορά με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Αθανάσιος Διάκος: η επιστροφή» της Λένας Κιτσοπούλου.


Η χρυσαυγίτες της Λαμίας χαρακτηρίζουν την παράσταση «πορνογράφημα που υβρίζει τον Εθνομάρτυρα Αθανάσιο Διάκο» και απειλούν, αν και η παράσταση δεν έχει περιοδεύσει στη Λαμία, ότι σε περίπτωση που αυτό συμβεί οι συντελεστές της ταινίας θα βρουν μπροστά τους τα μέλη της οργάνωσης.


Η ανακοίνωση της Χ.Α.:
 
«Δηλαδή πόσο ακόμα θα μαυρίζουμε την ιστορία μας για να <<γουστάρουν>> όλοι οι ανθέλληνες της αριστεράς;;;Πρέπει να σταματήσει πια αυτή η ανωμαλία που έχουν κάποιοι άνθρωποι στο μυαλό τους να την ονομάζουν τέχνη(όπως ήθελαν να το περάσουν κάποια Μ.Μ.Ε.)την στιγμή βέβαια που μιλάμε για τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ μας ήρωες. Κάποια <<κυρία>> που ακούει στο όνομα Λένα Κιτσοπούλου ανέβασε ένα πορνογράφημα και υβρίζει τον Εθνομάρτυρα μας Αθανάσιο Δίακο(θα σηκωθεί και θα μας κυνηγάει όλους μας με το γιαταγάνι)και βέβαια αυτή την αθλιότητα την πληρώνει ο ελληνικός λαός...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.... Εμείς ως Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή σας προειδοποιούμε ότι αυτή η <<μαλάκια>> ταινία δεν θα αφήσουμε να παιχτεί στην πόλη μας την Λαμία, ΕΜΕΙΣ δεν δεχόμαστε να υβρίζουν και να γελοιοποιούν τους Εθνικούς μας ήρωες γιατί θα μας βρείτε απέναντι σας και πιστέψτε μας δεν θέλετε....!!!»



Και ο υπουργός κριτής των πάντων...

Τη Δευτέρα το βράδυ με το θέμα του έργου ασχολήθηκε το "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του EXTRA με τους καλεσμένους του και το... εκλεκτό πάνελ να αναρωτιούνται ποια είναι αυτή η «Κατσικοπούλου»...

Στην εκπομπή δεν παρέλειψε να παρέμβει και ο υπουργός Πολιτισμού κ. Τζαβάρας, ο οποίος φρόντισε να ικανοποιήσει το πάνελ, χαρακτηρίζοντας ανεπίτρεπτο να φέρονται έτσι σε έναν ήρωα και γνωστοποιώντας ότι θα διατάξει έρευνα για το πώς πήρε επιχορήγηση και εντάχθηκε στο Φεστιβάλ Αθηνών το έργο...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)