to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:45 | 16.10.2018

Πολιτική

Οι αντιδράσεις των κομμάτων για το υπουργικό συμβούλιο

Οι ανακοινώσει των κομμάτων για τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου


Το υπουργικό συμβούλιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με εισήγηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης σχολίασαν ως εξής:

ΝΔ: Ο κυνικός θίασος που κυβερνά βρίσκεται πια σε αποσύνθεση

«Ο κυνικός θίασος που κυβερνά βρίσκεται πια σε αποσύνθεση και τα μέλη του δεν μπορούν να το κρύψουν ούτε κεκλεισμένων των θυρών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Δεν έχει ξαναγίνει πρωθυπουργός να εκλιπαρεί τους υπουργούς του να μην τον ρίξουν και στη συνέχεια να τους παρακολουθεί άβουλος να αλληλοκατηγορούνται για να μην χάσουν την καρέκλα τους. Φτάνει πια. Η χώρα δεν μπορεί να βυθίζεται άλλο εξαιτίας σας».

ΚΙΝΑΛ: Κακόγουστη παράσταση το υπουργικό συμβούλιο

«Μετέτρεψαν το υπουργικό συμβούλιο σε κακόγουστη παράσταση. Αφού χθες τα συμφώνησαν, σήμερα ο κ. Τσίπρας παρακαλεί τον κ. Καμμένο να μην τον ρίξει". Η καρέκλα τους πάνω απ' όλα, την ώρα που οι εργαζόμενοι υποφέρουν από τα μέτρα τους. Αλλά η αυλαία της παράστασης θα πέσει γρήγορα».

Με αυτή τη δήλωση σχολίασε ο γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο.

ΚΚΕ: Γαργάρα η μετατροπή της Ελλάδας σε αμερικανοΝΑΤΟϊκό ορμητήριο

«Απ' ότι φαίνεται το μόνο πρόβλημα του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο είναι η μη διατάραξη της κυβερνητικής συνοχής, με αφορμή το Σκοπιανό κι όχι φυσικά η μετατροπή της Ελλάδας σε αμερικανοΝΑΤΟϊκό ορμητήριο, την οποία κι έκανε γαργάρα, αφού συνιστά επίσημη κυβερνητική πολιτική», αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, καταλήγοντας «από κεί και πέρα το να ζητάς από τους ΑΝΕΛ να μην ταυτιστούν με τη δεξιά και την ακροδεξιά, είναι σαν να ζητάς από κάποιον να μην ταυτίζεται με τον εαυτό του».

Ποτάμι: Παράσταση για διατήρηση της καρέκλας

«Λίγες ώρες μετά τη μυστική συνάντησή τους, ο κ. Τσίπρας κάλεσε ενώπιον των υπουργών τον κ. Καμμένο να μη ρίξει την κυβέρνηση. Τι συνέβη; Αυτή τη φορά δεν τα βρήκαν; Αυτό το γαϊτανάκι, με δηλώσεις, αντιδηλώσεις και ψευτοκαυγάδες, που είναι σε βάρος της χώρας πρέπει να τελειώνει» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας, αναφερόμενος στο υπουργικό συμβούλιο και πρόσθεσε: «Οι πολίτες έχουν πιο σοβαρά προβλήματα, από το να ασχολούνται διαρκώς με τις παραστάσεις τους. Αν διαφωνούν τόσο πολύ, ας αφήσουν τις καρέκλες. Αλλά είναι το τελευταίο που θα κάνουν».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)