to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:04 | 15.02.2019

Πολιτική

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τον ανασχηματισμό

Οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης σχετικά με τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε σήμερα


Οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης  σχετικά με τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι από το κυβερνητικό εκπρόσωπο:

Πηγές ΝΔ: Είναι μάλλον ο πρώτος κυβερνητικός ανασχηματισμός που θα περάσει ως μονόστηλο

Πηγές της ΝΔ σχετικά με τον ανασχηματισμό αναφέρουν τα εξής: «Είναι μάλλον ο πρώτος κυβερνητικός ανασχηματισμός που θα περάσει ως μονόστηλο στις εφημερίδες. Η πολυδιαφημισμένη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλήθηκε σε δύο βοηθούς κηπουρούς του ΠΑΣΟΚ, προφανώς γιατί ακόμη και ο Νίκος Μπίστης κατάλαβε το τέλος που πλησιάζει. Ας ανακοινώσει επιτέλους ο κ. Τσίπρας την ημερομηνία των εκλογών για να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία».

ΚΚΕ: Ενσωμάτωση στο ΣΥΡΙΖΑ κι άλλων στελεχών των μνημονιακών κυβερνήσεων

Το μόνο ενδιαφέρον του μίνι ανασχηματισμού είναι η ενσωμάτωση στο ΣΥΡΙΖΑ κι άλλων στελεχών των μνημονιακών κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου. Όσο πιο πολύ αποκαλύπτεται η ψευτοπροοδευτική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο πιο γρήγορα πρέπει να του γυρίσουν την πλάτη οι πραγματικά προοδευτικοί άνθρωποι, που βλέπουν την νεκρανάσταση του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ.

Κίνημα Αλλαγής; Πέφτει στο κενό η απόπειρα του κ. Τσίπρα να λεηλατήσει τη παράταξή μας

Το Κίνημα Αλλαγής κατακρίνει τη στάση των πρώην στελεχών του Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα, λέγοντας πως πρόκειται για «εξαγορασθέντες υφυπουργούς που είναι γνωστοί κυνηγοί καρέκλας», ενώ προσέθεσε ότι πέφτει στο κενό η απόπειρα του Αλέξη Τσίπρα να λεηλατήσει τη προοδευτική παράταξή.

Το Κίνημα Αλλαγής υπογράμμισε συγκεκριμένα:

«Η επιχείρηση Τσίπρα για λεηλασία της παράταξης μας πέφτει στο κενό, εκφυλίζεται σε παράγκα Γ' Εθνικής. Αλλά τίποτα δεν τους σώζει. Όσο για τους πολιτικά εξαγορασθέντες υφυπουργούς είναι γνωστοί κυνηγοί καρέκλας». 

Ένωση Κεντρώων: Ο ανασχηματισμός φανέρωσε την φτώχεια των στελεχών της κυβέρνησης

«Ο ανασχηματισμός φανέρωσε την φτώχεια των στελεχών της Κυβέρνησης» σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων σημειώνοντας ότι «ανακυκλώνονται τα ίδια άτομα με μια πολιτική που έχει κουράσει και απογοητεύσει όλο τον κόσμο».

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων σημειώνει:« Ακόμη και τα καλά μέτρα, 120 δόσεις, προστασία πρώτης κατοικίας, με τον τρόπο που έρχονται δείχνουν ότι ο κ. Τσίπρας μεταφέρει όλα τα βάρη στην Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις βουλευτικές εκλογές» και καταλήγει λέγτοντας ότι: «Η Ένωση Κεντρώων αναμένει εκλογικό αιφνιδιασμό».

Ποτάμι: Ρεύμα υπέρ Τσίπρα εντός του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ

«Να που τελικά υπάρχει ρεύμα υπέρ του κ. Τσίπρα. Όχι μέσα στην κοινωνία, αλλά εντός του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ» σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Κατερίνα Μπακογιάννη με αφορμή την ανακοίνωση του ανασχηματισμού της κυβέρνησης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)