to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:05 | 10.12.2015

Πολιτική

Οι ΑΝΕΛ απαντούν στο ΠΑΣΟΚ για το σύμφωνο συμβίωσης

«Σε ό,τι αφορά την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, είναι ένα πολύ σοβαρό και λεπτό ζήτημα για το οποίο οι ΑΝΕΛ θα τοποθετηθούμε κατά τη συζήτηση στη Βουλή» - Από τη μεριά του, το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι καλωσορίζει το νομοσχέδιο


Η Μ. Χρυσοβελώνη, απαντώντας στο ΠΑΣΟΚ, ανέφερε τα εξής:

«Οι συνεχείς προσωπικές επιθέσεις του ΠΑΣΟΚ εναντίον του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου με χαρακτηρισμούς περί «ακροδεξιών» συνιστούν κυριολεκτικά επιτομή της αθλιότητας. Επειδή, όμως, στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως από τα συνεχή στραπάτσα που έχουν υποστεί από τους Έλληνες ψηφοφόρους, ξεχνούν πάρα πολύ εύκολα, ενώ περισσεύει το θράσος, θα τους θυμίζουμε μόνιμα πως το δικό τους κόμμα συνεργαζόταν και συναγελαζόταν με την ακροδεξιά και ακροδεξιούς, τύπου Βορίδη, Αδωνι, Πλεύρη και λοιπών «μπουμπουκιών» ή «μπουμπούκων». Η αλήθεια και τα γεγονότα ούτε αλλοιώνονται, ούτε παραγράφονται. Έχουν καταγραφεί.

Όσο για την κυβερνητική συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζονται πιστοποιητικά νομιμότητας από κανέναν, πολύ περισσότερο από το κόμμα της κ. Γεννηματά που συνεχίζει να βρίσκεται δυστυχώς κάτω από τη βαριά σκιά του Βενιζέλου. Σε ό,τι αφορά την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, είναι ένα πολύ σοβαρό και λεπτό ζήτημα για το οποίο οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα τοποθετηθούμε κατά τη συζήτηση στη Βουλή».

Από τη μεριά του, το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι καλωσορίζει το νομοσχέδιο, τονίζοντας ότι άργησε 11 μήνες. «Η διαδικασία συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου θα είναι μια ευκαιρία για το ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει προοδευτική στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων του και να αποπροσανατολίσει από τη γενική εικόνα της συνεργασίας του με την ακροδεξιά του Πάνου και των άλλων Καμμένων.  Για το ΠΑΣΟΚ θα είναι μια ακόμη επιβεβαίωση ότι αυτό που μας κινητοποιεί και μας ενώνει είναι αρχές και αξίες», δήλωσε χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)