to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:31 | 29.01.2014

Πολιτική

Οι ακροδεξιοί γκεμπελίσκοι και η πλαστή αφίσα που διακινείται και πάλι στο διαδίκτυο

Η... γνωστή κυρία της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Σιδέρη, και άλλοι ακροδεξιοί γκεμπελίσκοι, με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης της κακοποίησης της Μυρτούς στην Πάρο, βρήκαν και πάλι ευκαιρία για "λάσπη" και γκεμπελικής έμπνευσης επιθέσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Διαδίδουν, όπως και παλαιότερα, τα περί της υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ στον κατηγορούμενο...


Ιδού η ανυπόστατη προπαγάνδα...

Και η απάντηση...

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Σύρου που από τον Οκτώβριο του 2013 έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι η αφίσα είναι πλαστή:

26.10.2013

Είναι γνωστό ότι τα φασιστικά μορφώματα στερούνται πολιτικών επιχειρημάτων και σε αντιστάθμισμα χρησιμοποιούν κάθε είδους ανήθικα και χαλκευμένα μέσα.

Πρόσφατα, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως το facebook, διοχέτευσαν μια γκεμπελικής έμπνευσης, πλαστή, ακόμη και σε ημερομηνία αφίσα, δήθεν, προερχόμενη από την οργάνωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που υποτίθεται ότι καλούσε σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια Σύρου για συμπαράσταση στον κατηγορούμενο για το βιασμό και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 15χρονης Μυρτώς στην Πάρο.

Η στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ - και για την αντιφασιστική του δραστηριότητα - έφτασε στο Ζενίθ, ακόμη και με την στήριξη και άλλων ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και συμμετέχει σε κάθε αντιφασιστική πρωτοβουλία, όπως το αντιφασιστικό δίκτυο, έως ότου αποκαλυφθεί ο ρόλος κάθε λογής νεοναζί και απομονωθεί από την ίδια την κοινωνία κάθε φασιστικό κατάλοιπο του παρελθόντος, που σκόπιμα αναβίωσαν και συντηρούν οι μνημονιακές πολιτικές εξαθλίωσης του λαού.

Η μαζική δράση είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι στους κάθε λογής νεοναζί. Ο ΣΥΡΙΖΑ Σύρου, καλεί σε εγρήγορση τη Συριανή Κοινωνία, καλώντας την να αντιταχθεί σε κάθε φασιστική προσπάθεια εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου. Επιτέλους, με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν χωρούν πολιτικά παιχνίδια.

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΥΡΟΥ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)