to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:31 | 25.01.2018

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Ώδινεν όρος και έτεκεν… Σαμαρά στη ΝΔ (βίντεο)

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναζητώντας τη «γραμμή» της η Ν.Δ. τις τελευταίες εβδομάδες και προσπαθώντας με αγωνία να επιδείξει «ενιαία στάση» στο εσωκομματικό της αλαλούμ τελικά ωδίνεν όρος και έτεκεν… Σαμαρά!


Και τότε ορθά πράξαμε και σήμερα όλα καλά είπε με λίγα λόγια, η κ. Μπακογιάννη θέλοντας να ταιριάξει τα αντίθετα. «Σήμερα υπάρχει μία γραμμή και αυτή είναι η γραμμή που έχει χαράξει ο Κυρ. Μητσοτάκης» υποστήριξε ποντάροντας σε μη λύση και μεταθέτοντας το πρόβλημα στο απώτατο μέλλον απευθυνόμενος σε ακροδεξιά ακροατήρια με ψηφοθηρικούς όρους.

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντ. Μπακογιάννη: Δεν θα πάω στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στην Αθήνα

Η κ. Μπακογιάννη σήμερα συντάσσεται με τον Αν. Σαμαρά (που έριξε τον πατέρα της για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ) για χάρη της εσωκομματικής ειρήνης ξεχνώντας τι έλεγε λίγα χρόνια πριν το 2009.

Η Ν.Δ. με αφορμή το Μακεδονικό απόλυτα καιροσκοπικά και μικροπολιτικά φερόμενη, επιλέγει να στοιχηθεί πίσω από τον αρχηγό της (κάτι που έπραξε και ο κατά τα άλλα μετριοπαθείς κ. Κακλαμάνης το πρωί στον ΑΝΤ1),  υπό τη σκέπη του Αν. Σαμάρα, του Άδ. Γεωργιάδη και του Μ. Βορίδη…

Σίγα που θα άφηνε ο «εθνάρχης» Κυριάκος τον Φράγκο Φραγκούλη να τον επισκιάσει…

Υπενθυμίζεται ότι η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε: «Εγώ δεν θα πάω στο συλλαλητήριο της Αθήνας». «Ο καθένας από τους βουλευτές της ΝΔ είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει… Εγώ δεν θα πάω, αλλά σέβομαι αυτούς που θα πάνε και δεν θα κουνάω το δάχτυλο» τόνισε.

Σύμφωνα με τη βουλευτή της ΝΔ «είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια ‘Μακεδονία’ και εμείς να τους λέμε ‘φούφουτους’», ενώ αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις του 2008 είπε ότι «η τότε κυβέρνηση και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα χαράξαμε κοινή εθνική γραμμή πάνω στην όποια πάτησε σήμερα ο κ. Τσίπρας».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)